torsdag 2. juli 2009

Veslevasseter og Sikkelsdalen.

Man kan ikke annet enn å være takknemlig over det fantastiske været vi har hatt disse dagene på Skåbu. Og vi har prøvd etter beste evne og benytte oss av hver eneste time i solskinnet.Tur til Veslevasseter og Sikkelsdalseter 030 Tur til Veslevasseter og Sikkelsdalseter 028

Tur til Veslevasseter og Sikkelsdalseter 011Tur til Veslevasseter og Sikkelsdalseter 010

Tur til Veslevasseter og Sikkelsdalseter 016Tur til Veslevasseter og Sikkelsdalseter 023

Idag har vi tatt turen til Veslevasseter, en fjellseter liggende i Sikkelsdalen, ikke så langt fra Sikkelsdalseter. Turen måtte nesten gå i springmasj for det var UTROLIG mye mygg!!! Selv med myggolje overalt så stakk den, og undertegnede har fått endel nye og intressante kuler på kroppen. Veslevasseter ligger idyllisk til ved et vann, og med fjell rundt på alle kanter. Dette stedet er også oppe for publikum om sommeren, med servering av forskjellige ting. Men vi var for tidlig ute, seteren pleier ikke å åpne før uti juli.

Så da ble det heller rømmevafler på Sikkelsdalseter, og de tror jeg nesten har Norges beste rømmevafler. De er bare så smakfulle, og ikke minst sprøe, at vi stort sett alltid legger turen innom for en vaffel iløpet av vår Skåbubesøk. Iår fikk vi ikke med oss det årlige hestesleppet, men hestene sto fint ved seteren , ikke sluppet ut for fjellbeite ennå. Så dermed fikk vi både hilst på de og beskuet de flotte dyrene.

Tur til Veslevasseter og Sikkelsdalseter 032 

Tur til Veslevasseter og Sikkelsdalseter 035

2 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hei,jammen lenge siden jeg var innom denne bloggen nå.Masse nytt og flotte bilder.Mygga kan være plagsom ja,her hos oss har vi ganske mye trær rundt husene,så på kveldene er mygga ei plage her.
Ha en fortsatt fin sommer,og nyr godværet.

Hilsen fra landet sa...

Heldigvis ikke mye mygg hos oss selv om det ikke er så langt unna.. det kommer vel av at det ikke er stille vann akkurat rundt her. Du får med deg mye på ferien din!