torsdag 9. juli 2009

Nytt familiemedlem.

Jammen har vi ikke blitt flere i heimen, vi har nemlig forbarmet oss over en hjemløs pus.

Det startet med at en kattunge som sirklet rundt på tomten vår, og etter noen uker hvor den bare ble mer og mer mager og sky, ja så klarte vi ikke å se på det lengre. Det endte med at vi startet med å mate den, og dermed var det gjort. Katten fant et hjem, og vi fant en katt.

Nå er den vaksinert, chippet og sterilisert, og vi har fått verdens snilleste og peneste katt. Slik kan det gå hvis man lar skjebnen råde, og vi har ikke angret et sekund.

Otto tar det hele med sto ro, Pepsi-pus er nok litt mer intressert enn det som godt er, men det går seg vel til med tiden. Otto vet å sette seg i respekt han ;)

Slik ser en katt ut i full avslapning, hviler ut etter steriliseringsoperasjonen som var for 10 dager siden. Imorgen kan hun få komme ut igjen, etter like mange dager innendørs for at alt skulle gro og leges :)

 Pepsi og Otto 002

Hun er jo bare vakker…

Pepsi og Otto 006

Og Otto er som alltid en staut kar!  Pepsi og Otto 003

8 kommentarer:

Elsa sa...

Gratulerer med nytt familiemedlem. Riktig flott katt det der. Den får det nok godt hos deg, kanskje det var det den hadde funnet ut da den kom og slo seg ned der:-)
Den minner nesten om en panter hva fargen angår.

Edgar sa...

Kjempefin katt!

Heldig den som fikk bo hos dere :-)

Laila sa...

Nydelig katt, gratulerer.
Har et spørsmål ang. valmuene. Kommer de igjen neste år, eller må de såes på nytt. En dame på gartneriet her vil ha, og lurer på dette (jeg også).
Klem Laila

IngunnBW sa...

Så herlig å lese denne gode dyrehistorien som vitner om et varmt hjerte :) Blir så glad av dyrekjære og omsorgsfulle mennesker! Vakker katt, hun minner meg om vår Katinka som vi hadde da barna var små. Sort, korthåret med en bitteliten hvit flekk under haken. Akkurat nok til at det ikke var farlig når man så at hun gikk over veien foran bilen ;)

Min Verden sa...

Nydelige pusen :) Koselig med katter og godt at noen tar seg av de hjemløse. Hilsen Hanne, mor for hjemløse katter (til mannens store "fortvilelse" ;)).

Kathrine sa...

Nåmen, så søt da:) Og så godt det finnes flere gode dyreeiere. Sterilisering er kjempelurt. Tenk om det kunne vært gratis, kanskje flere hadde fått kattene kastrert, sterilisert?
Skjønner godt at Otto setter seg i respekt, for det nebbet der er ikke til å spøke med vel?

Var på dyrebutikken her forleden og kjøpte fiskefór. Så plutselig satt en svær Ara ved skuldren min. Skvatt ja? For et nebb!

:))

Anonym sa...

Här på andra sidan gränsen bor vi också ihop med svart katt /Felix och papegoja /JOJO =)

Ha de'

Margaretha.

Demeter sa...

Åhh neimen gratulerer så mye med en vakker pus! Og så flinke dere er som både steriliserer og vaksinerer og chipper. Jeg er meget imponert over dere:) Om bare alle kunne vise et slikt ansvar for pusen sin! Så hadde klanskej antallet omstreifende og hjemløse puser minket. Jaja, jeg får slutte å bable om det, blir bare så glad når jeg ser at folk steller og ordner ordentlig med katten sin :D

Klem fra Kristin