fredag 9. januar 2009

Sådden er igang!

Så er sådden offisiellt igang, og atten forskjellige villpelargoner er i jorden. Når jeg titter i frøbeholdninger så skjønner jeg at dette må bare være begynnelsen...for frøene i frøkassene mine, ja de er det visst mengder av..hmmm rare greier, jeg som aldri skaffer meg noen frø..*ler*
Det ble hvertfall 33 potter med frø ut av dagen idag.Dessuten måtte jeg bare vise frem den ene asaliaen min, den er enorm og full av blomster. Utrolig vakker, synes jeg da ;)


Posted by Picasa

6 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Det var en flott asalia,de er nydelige når de står sånn.Og du sår og sår,det blir fint i hagen din til sommeren.Ha ei fin helg.Klem!

Anonym sa...

Vad roligt att du har börjat så! Jag vill också göra det snart, speciellt kronärtskockorna skall man ju vara tidig med.

Jag såg så vackra ranunkler idag, jag måste åka och köpa några imorgon. De är så fantastiska och jag vill ha flera flera stycken i rabatten!

Ellen Walnum sa...

Gøy, gøy, gøy!!!! .....med sådd.

Praktfull asalea!

Wenche sa...

18 villpelargonia - jeg er imponert (og misunnelig egentlig). Jeg har vel bare 4 som sannsynligvis kommer i jorda i løpet av helga (mistenker at frøene kommer fra deg, jeg fikk dem på hagegalmøtet i desember da frøboksen var innom møtet).

Men som du har sett, jeg har en del annet på gang ... Og det er nesten 20 av dem som allerede har spirt, så byttekandidater finner vi sikkert etterhvert :-) Og er jeg heldig har jeg kanskje noen byttekandidater blant stiklingene som står i kjelleren også, men det skal kanskje godt gjøres siden du har så enormt mange sorter.

Ha en riktig god helg.

line sa...

WOW - er SÅ imponert over deg!!! Jeg har ikke begynt å tenke tanken ennå engang :-(, men så har jeg heller ikke så flott drivhus som du har. Selv om jeg fikk ett til bursdagen min i sommer (men det kommer nok ikke opp på en stund ennå, for jeg vil ha det i treverk og tilknyttet en bod som også må bygges.

Gleder meg til å se at det spirer og gror hos deg :-)

Merethe sa...

For en nyydelig asalia du har. :)