torsdag 1. januar 2009

GODT NYTT ÅR , ALLE MINE BLOGGVENNER!

Så var julen over, og et nytt år er også igang. Undertegnede har storkost seg med familie og gode venner gjennom høytidene, og bloggingen har nok havnet litt ned på prioriteringslisten...men slik er det når man endelig har tid til å bare være sammen med de man er glad i.

Julen feiret vi sammen med vår gode husvenn Johan, en sprek herre på 91 år. Og dessuten min gode venninne Vigdis og hennes sønn Hans Petter, utrolig koselig . Jeg er så takknemlig over å ha mange å feire sammen med, følte nok at det ble tomt rundt bordet vårt da våre foreldre plutselig ble borte, da er det godt å finne nye mennesker å ta inn i familien. Gaver ble det som vanlig masse av, vi pakket og pakket, og undertegnede må innrømme at hun nesten synes det er like gøy som ungene..man blir visst aldri voksen når det kommer til gaver *ler*

Masse flott fikk jeg også, bilstereo var noe som sto høyt på listen, siden jeg må innrømme at jeg MÅ ha musikk i bilen..og den gamle stereoen hadde begynt å leve sitt eget liv...som sjelden passet for min bilkjøring..*ler* Uansett, bilstereo fikk jeg av min kjære, dessuten masse flotte pynteengler (engelgal ja..)Dessuten fikk jeg dette nydelige broderte baksteduken under her, den skal ligge over gjærbaksten når den skal heve, den er t.o.m gummiert på baksiden, genialt. Jeg er heldig som har en så god venninne som syr så nydelig, og attpåtil gir det bort til meg ;)

Tusen takk J :)


Videre fikk jeg både hjemmelaget gelé(nydelig), og litt kjøpesnadder, alltid greit med det man kan putte i munnen. Og særlig når det er så godt som det jeg fikk

Og hvem var det som hoppet i stolen da jeg pakket opp denne...

Den har jeg nemlig ønsket meg i flere år nå, og endelig så lå den under treet mitt. Tusen tusen takk http://blomsterbarna.blogspot.com/ Blomstermamma :)

Flotte englestickers fikk jeg også, det er alltid nyttig i min lille hobbyhule :) Tusen takk til deg , Lisbeth :)

Dessuten har datteren min malt bilder til oss, og det var en stolt pappa og mamma som fikk nydelige malerier av henne til jul. Her er to av de, jeg må jo bare si at jeg synes de er flotte...ikke særlig innhabil..neida..*ler*

Nyttår ble tilbrakt med gode venner som hadde laget til et festmåltid med nydelig gåsestek, da er det ingen sak og gå det nye året imøte med både mett mage, og omgitt av mennesker man trives med. Jo, jeg kjenner at jeg er heldig, og det er en god følelse å ta inn i 2009.

Så til dere alle sammen, tusen tusen takk for alle de koselige kommentarene deres gjennom hele 2008, jeg gleder meg til et nytt bloggår med dere alle sammen.

Også ønsker jeg et Godt nytt år til hver og en av dere.

16 kommentarer:

Min Verden sa...

Så veldig koselig du har hatt det og godt nytt år til deg også. Vi er heldige som har gode mennesker rundt oss :) Vi "ses" mange ganger i 2009. Gleder meg til pelargoniasalget ;) Hanne

Kathrine sa...

Godt nytt år!!! Og flotte malerier av datteren din:-)
Ønsker deg flotte januardager framover.

:-))

Anonym sa...

Flink datter! Masse fine ting du har fått. Godt nytt år!

Laila sa...

Et riktig godt nytt år til deg og dine også.
Store forventninger til dette året, jeg har jo så mye spennende frø, jeg gleder meg.
Klem Laila

Anonym sa...

Godt nytt år til deg også!
Så mange fine gaver du fikk:-)
Ikke bare du som er englegal...

Ha et flott nytt hageår:-)

M.E.V. foto sa...

Godt nyttår til deg også! Nydelige bilder din datter har malt:)

Kudi sa...

Så koselige gaver, og skikkelig bra malerier av datter! *imponert som vanlig*
Godt nytt år, kjære deg!
*klem*

Gry sa...

Godt Nyttår! Flotte julepresanger du fikk, maleriene var nydelige.

Anonym sa...

Den där boken önskade jag mig också i julklapp, men fick den inte, så jag tänkte att jag får väl ta och köpa mig den själv, den verkar så himla fin!

Anne-Berit sa...

Å,så koselig innlegg.Et riktig godt nyttår til deg også.Gleder meg til å følge bloggen din i 2009 også,veldig koselig her.Så flink datteren er til å male,bildene var nydelige,ikke rart dere er stolte.
Ha en fin fredag.Klem fra meg!

Ellen Walnum sa...

Å så hyggelig å ha deg tilbake på bloggen:-)

Heldige du som fikk så fine engler. Har blitt litt englegal her:-) Maleriene var bare flotte!

Røsslyng sa...

Godt nyttår til deg også! :)
Håper 2009 blir et innholdsrikt og flott år!

fru Sandeggen sa...

Godt nyttår, Elisabeth :)

Anonym sa...

Godt Nyttår!
Høres ut som du har hatt en fin høytid:-) Flotte malerier din datter har laget!
Nå begynner det å gå den rette veien for en ny hagesesong også:-)

Anonym sa...

Godt nytt år. :)

Anonym sa...

Så koselig jul, Elisabeth, og så fantastiske bilder datteren (igjen) har malt.

Jeg tror jeg må kjøpe noe av henne en dag. :)