fredag 22. februar 2008

Våronn..

Det er vår og ikke minst våronn i haven. Med hekker rundt hele tomten, blir det noen meter hekk som skal klippes. Og idag var det 40 m granhekk som skulle beskjæres.


Vi har granhekk på en side av tomten, syrin på 2 av sidene og lindehekk mot veien. Alle sammen er ca 2-3 m høye (etter beskjæring)


Idag har vi skjært ned 1 m av granhekken, den var nemlig på vei mot 3,5 m her, og det er noe høyt selv for en hekk-elsker som meg.


Imorgen skal syrinen ned ca 1/2 m, og lindehekken taes tilslutt. Dessuten skal 5 digre epletrær beskjæres, noen ripsbusker, solbærbusker og en jasminbusk..
Og ikke minst blir det noen turer til ISI miljøstasjon med alt avfallet..*ler*


Herlig, endelig er det V-Å-R!

5 kommentarer:

Kudi sa...

Oh.. det hørtes ut som en del arbeid det der..

Demeter sa...

Ja det må jeg si! Det er jo nesten ikke snø der! *jeg er ikke misunnelig i det hele tatt*

Jammen mye hekk dere har, men jeg kan tippe det er supert å ha så mye "skjul" når man bor tett :)

Hilsen fra landet sa...

Så herlig å kunne gjøre våronn allerede! Her er det jo masse snø enda... Blir ikke mindre utålmodig av å vente på vår av å se innlegget ditt for å si det sånn! :sukk:
Helgehilsen til deg! :-)

Anita sa...

Åh! nå kribler det i fingrene! Kommer fra hyttetur i snøen og ned hit til, nå 6 grader og vår!!! Håper bare at det kan vare!!
Ha en kjempeflott uke!

janne - kathrine sa...

Hei og god kveld :-)
De blomsterpinnene dine ble jo utrolig fine! Jeg har planer om IKEA tur til uken, så jeg håper de har flere igjen dit jeg skal. Synes de er flotte i blank metall også, men nå fikk jeg lyst til å male og dekorer et par stykker i alle fall :-)
Vi har også en syrinhekk som må beskjæres litt, men tror jeg vil vente til blomstringen er over, for den vil jeg virkelig få med meg :-)
Så heldig du er som er et slikt stort og deilig drivhus. Ble litt misunnelig der altså ;-)