fredag 8. februar 2008

Kylling og egg..

Flere påskesaker dukker opp i hobbykjelleren, storkoser meg når jeg kan sitte noen timer der og bare lade opp batteriene. egentlig burde folk få et hobbyrom på "grønn" resept.
Det tror hvertfall jeg er helsebot.

Her er noen flere kyllinger,
og noen filtede egg.


Noen av eggene filtet rundt et isoporegg, mens andre er filtet med bare ull. Skal jeg anbefale så vil jeg nok anbefale og filte rundt et isoporegg. de holder seg bedre når man pakker de bort, mens de i kun ull kan lett bli "flate" når de pakkes bort en en litt for full eske *ler*

12 kommentarer:

chevostar sa...

Hei på deg!
Tusen tusen takk for kjempe koselig komentar på min blogg!

Her var det mye flott! Koselige kyllinger du har laget da!!!

Ha en flott helg!
lillemy

Jorunn sa...

Tusen takk for at du tittet innom til meg og la igjen spor, så fant jeg deg vet du. Så fine de filtede eggene er. Skikkelig vårlig og flotte. Me like!!!
Ønsker deg ei kjempefin helg!!
Klem fra Jorunn

Anita sa...

Kjempefine! Du forresten så kan jeg godt sy Tildaen din mot noen flere stiklinger;o) Skylder deg det vel allerede! Men du burde prøve selv først! Bare gjør det stykkevis og del! Begynn med begynnelsen!
Ha en flott helg!

Elisabeth sa...

Takk for tilbudet Anita, da vet jeg hvem jeg kan levere det til hvis det går helt i "ball" for meg *ler*
Har ei god venninne som også har kjøpt samme, vi tenkte å prøve å legge hodene sammen, to hodet skal jo være bedre enn ett....muligens ;)

Demeter sa...

Jeg blir helt målløs av beundring! Disse kyllingene er jo bare så rå-fine! Ja og eggene også! Du er så flink, Elisabeth!

Monica Therese sa...

Så flott eggene ble!! der ga du meg en goood ide! Har en søster på 10 år som eeeelsker å dille med alt mulig,og vi liker oss best sammen i hobbymodus =)

Hilsen fra landet sa...

Nææmen! Så herlig! Du står virkelig på! Ingen fare for at du ikke er vel forberedt til påsken. God helg! Klem

Anonym sa...

Så mange søte kyllinger og egg du har. Du er flink altså. Også har du litt av en liste med frø. Det var mye der må jeg si.

Lene sa...

Namen - det var de søteste ting du hadde laget :)

Ha en fin kveld, og en riktig så god morsdag i morgen :))

Fru Dart sa...

Du er klar for påsken ser jeg :-) Kjempesøte kyllinger og egg. Kanskje jeg skal ta meg en tur på panduro og kjøpe noen isoporegg. Har masse ull liggende.....

Ha en flott helg!

Anne-Berit sa...

Så kjempesøte ting du har laget,hva du kan,er full av beundring.Ha en flott søndag:o)

Katrine sa...

Jeg synes disse kyllingene var utrolig søte, jeg er på utplassering i en barneskole i første klasse og dette hadde vert en utmerket aktivitet jeg kunne hatt med de nå før påske. Men jeg lurer på hva du har under filten, og hvordan den er laget egentlig? Og har du noen forslag til hvordan ben jeg kan bruke siden vi ikke har den typen ben du har brukt.

Håper på svar.