mandag 25. februar 2008

Grønt er skjønt!Det spirer og gror, og jeg blir alltid like lykkelig over her eneste spire.
Nå har jeg priklet pelargonene mine, de trengte sin egen potte nå, siden de begynner å bli store. Jeg er jo bare så stolt siden jeg aldri har sådd pelargoner før :)
Jeg har sådd endel annet også, og jammen kommer ikke det også. Ennå små, men i farta. Det ble jo sådd 14 dager senere enn pelargonene også
En "liten" priklejobb står foran meg her også..*ler*Dessuten er jeg så stolt over Maurandiaen som jeg overvintret i en kald kjeller, jammen klarte deb seg ikke, vokser og gror for hver dag som går.


Og Tomentosumen bare vokser og vokser, her må det beskjæres snart ;)

5 kommentarer:

Anita sa...

Helt utrolig hvordan det spirer og gror hos deg!!! Har jo blitt skikkelige planter jo! Idag pissregner det her og det gjør det nok hos deg også! Kjempedeilig innevær! Selv om jeg må en snartur til byen nå på morgenen! Ha en flott dag!

chevostar sa...

Er så koselig med egne produserte planter:) men det er mye jobb med dem! Hadde også ett år der jeg planta frø, og fikk frem flotte sommerblomster! Skikkelig arti!

Ha en flott tirsdag!

My little footprints sa...

Hei Elisabeth!
Så herlig at man ser det spirer og gror! Skal bli morsomt å følge med og se hvordan de blir! Kanskje jeg selv får lyst til begynne å så litt ;) Men før jeg begynner det, har jeg fyllt opp med proskjekter som er nødt til å fullføres! Både ute og inne! Vi har en gedigen hekk på utsiden av huset. Aner ikke hva den heter, men den er ikke noe fin i det hele tatt! Så jeg vil fjerne hele hekken. Men det er visst mye enklere sagt enn gjort! For hekken er ikke bare to meter lang, Nei den er sikkert minst 15-20 meter! Vi får ta litt og litt, så blir vi vel ferdige til slutt ;) Men ser iallefall for hver dag som går, at om jeg skal bli ferdig med hagen før sommeren, så må jeg virkelig henge i! Man får bruke hver eneste solskinnsdag man har til overs, så kommer man vel i havn til slutt! Ønsker deg en herlig onsdag! Får håpe at det er like flott vårvær hos deg som hos meg! ;)
Klemmer fra Beth

Hilsen fra landet sa...

Så kjempespennende å se da! :-)
Jeg har også sådd pelargonier for første gang, fra frø jeg høstet i fjor. Forsøkte også å krysse et par sorter, så det blir spennende å se hva som kommer!!
Det ser ut til at vi klarer å få Kari Lillehaug hit til å snakke i hagelaget vårt - det blir isåfall et stort høydepunkt for meg!!

borghild sa...

Jeg blir helt imponert over alt du har sådd!! Jeg hadde blitt så forvirret og glemt både navn på planter og hvilket stell de skulle ha etterhvert...
Jeg prøver meg vanligvis på tomater og noen krydderurter hvert år, men det er alt jeg klarer å holde oversikt over. Men jeg skulle så gjerne hatt litt grønnere fingre, sukk...
Klem B:-)