lørdag 13. oktober 2007

Rotticus vulgaris...

Vi har fått en rotte...en død rotte...som har bestemt seg for å ligge under skifergulvet vår i gangen og bare lukte seg ut av denne verden..
Hvorfor ikke fjerne den vil de fleste med vett nå utale..

Vel, siden gangen vår er 30 kvm,og rotta sansynligvis ligger ett eller annet sted under skifergulvet, ja da er det heller vanskelig.
Man kan jo bryte opp gulvet, men da blir det en heller dyr rottehistorie..

Uansett, den råtner vel etterhvert,og når kulda kommer så hjelper jo det.
Men foreløpig er det av med varmekabler i gulvet, og på med bentaxen. Det er en slags maskin som ioniserer lukt,altså fjerner vondt lukt. Den hjelper endel, men man kan lukte en ganske søt ekkel eim ennå..

Vel, detter ble en heller råtten historie, men det blir sikkerrt en morsomt historie så fort lukta går bort og min humoristise del i hjernen får drøvtygget litt på saken.. Foreløpig er jeg drita lei rotter og møkkalukt...*sur*

3 kommentarer:

Anita sa...

Åhh! Så ekkelt! Men det blir sikkert luktfritt til slutt!
Vi har opplevd å ha levende jordrotte i matkjelleren* usj*. Jeg hadde store problemer med å gå inn i det rommet leeeeenge etter på. Sååå ekle dyr!!!

Kudi sa...

Æææææææsj! Nå fikk jeg plutselig ikke lyst på mer av kakaoen min..

Hilsen fra landet sa...

Så utrolig kjedelig! Er dere sikker på at det virkelig er rotte som ligger der?! Ingen mulighet å få den ut der den kom inn?? Uff og dobbelt-uff. Her jeg bor er det for kaldt til at rotter kan overvintre faktisk - og iberia også! Så noen fordeler har vi da :-D
Var redd du skulle komme med bilde til dette innlegget jeg ;-)

Lykke til!