mandag 22. oktober 2007

Og sånn går no`dagan..

Dagene fly, ja i et grusomt tempo..Men man prøver og henge med.

Tusen takk for hilsener, det er så koselig at så mange tar dere en tur innom min lille blogg, alltid en inspirasjon for å skrive noen linjer til om hverdag og fest her i heimen.

Rotteplagen, og døden er borte, hvertfall lukta og godt er det. Det finnes vel nesten ingenting som er så plagsomt som lukt man ikke blir kvitt. Det setter seg i nesa og tilslutt synes jeg det luktet rottelik overalt. På butikken, ute, ja stort sett overalt.
Men nå er hvertfall lukte ute herifra, og utetøy er ryddet på plass igjen i garderoben. Rentokill har satt ut sine feller, og vi har tettet rottehull så godt det har latt seg gjøre, selv om fagmannen sa at man aldri kan tette igjen huset sitt hvis rottene vil inn der.

Heldigvis har vi aldri vært plaget av dette innendørs, bare under dette famøse og mye omtalte skifergulvet i gangen.Men det er heldigvis et stykke igjen til å ha det i kjøkkenskap eller garderobeskap som samme mannen hadde noen historier om..*grøss og gru*

Ellers har vi feiret 90års dag her i heimen..ja ikke noen av oss da, men min gamle venn fylte 90år her i forrige uke.Og da var det duket til stor festivitas. Utrolig morsomt, og jeg hadde skrevet tale på3 A4 sider, som jeg t.o.m klarte og holde foran en haug med mennesker jeg aldri før hadde møtt. Utrolig morsomt og nervepirrende!

Jeg har vel også vært inne i en ryddemodus, siden tørketrommelen min gikk til de evige jaktmarker, så fant jeg ut at det like godt av greit og rydde vaskerommet skikkelig.
Og det ble 15 poser med fravokst tøy fra Junior, sendt opp til en venninne som har to mindre gutter. Jentetøyet får heller Frelsesarmeen i Oslo , siden det er litt tynt med småjenter i vennekretsen.
Men du verden så godt det var å ryddet, og ikke minst så god plass man får..*ler*

5 kommentarer:

Anita sa...

90 år! Det er en flott alder!
Har vært litt bekymret for deg noen dager er så lenge siden jeg har sett noe fra deg!! Godt å se deg!
Ps! Vi skulle ha fått byttet syltetøy!
Klem Anita

Kudi sa...

Rydding og gjenvinning er flotte ting! =) Godt å høre fra deg igjen.. vi liker oppdateringer ;)

Hilsen fra landet sa...

Er sikker på at de satte kjempepris på innsatsen din under feiringen! Og ryddesjau er det her også ja... pakker ut fra rommet til lillesøster som skal fornyes. Nytt vindu er satt inn... men det går tregt! Dagene flyr - til alt annet - akkurat slik som du føler det! God helg fra meg!

Monica Therese sa...

Gratulere så mye med vel løst rotte jakt,må jo være ufattelig deilig å være kvitt stanken!!
90 År er jo litt av en alder,kjekt å kunne feire den tenker jeg.Må ha en sjau i Gompelinen min sine klær,men han har ingen som kan arve etter han,så får ta vare på det til en senere anledning =) Ellers tenker jeg på å bruke søndagen min på å følge ditt eksempel på rydde fronten,en helt genial ide,eller hva?? Takker så mye for tipset og ønsker deg en fortsatt fin helg =)

Elisabeth sa...

Tusen takk for alle de koselige kommentarene. Det er alltid så koselig å komme innom å se at dere har vært innom og både lest og satt spor etter dere *klemmer*