Det er jo stadig litt kjemi på kjøkkene, og eksperimenter som alltid er spennende om det blir vellykket eller ei. Og ja, jeg har hatt min del av mislykkede forsøk som har blitt både mat til skjæra eller søplekassa. Men noen ganger så treffer man, og nå har jeg laget syltetøy med stjerneanis og sherry. Først prøvet jeg med blåbær, det ble bra! Så prøvet jeg med solbær, det ble også godt.
Ergo har det blitt kokt syltetøy i hele kveld, kanskje passer det best på en god brie, men også kun på en brødskive. Motto må bli , den som intet våger- intet vinner
Ellers har jeg lagt ut min nye salgsliste på tomatfrø. Sesongen er nå nemlig over, frøene er tatt, gjæret og tørket. Og nå selges overskuddsfrøene som jeg ikke trenger selv. Er du intressert, kan du ta en titt her, listen .
2 kommentarer:
Heisann...
å...det er jo så morro når noe blir helt perfekt - det er bare det å tørre noe nytt...
Ha ei koselig helg...
Ja deg gjelder å våge å prøve.. og det er du flink til! :-)
Legg inn en kommentar