søndag 18. september 2011

Loppis varp!

Undertegnede er fremdeles en ihuga loppisfan. Her gjelder både miljøvern, gjenbruk og ikke minst at det er fryktelig gøy.

Idag kom jeg over disse typiske 70-talls glassene, og de bare MÅTTE jeg ha som kjøkkenglass. Det var heller ingen ulempe at det fulgte med frokosttallerker også, ergo har man nytt kjøkkenservice i skapene sine, og det jeg hadde fra før går til et nytt loppis. Rene runddansen Smilefjes som blunker

blogg 11 008blogg 11 011blogg 11 013blogg 11 016

 

Også er det jo tomatsyltetøyet da som blir kokt og kokt. Har fylt utallige glass nå med dette deilige syltetøyet som inneholder, tomater, appelsiner, sitroner, lime, vaniljestang og chilipulver. Det høres ikke godt ut, men smaker himmelsk! Nesten litt multeaktig.Smilefjes med åpen munn

blogg 11 001

Her er alt puttet i gryten, klar til koking Smilefjes, jeg bruker tomater med alle mulige farger.

4 kommentarer:

Aase sa...

Loppis er det lenge siden jeg har vært på.

RoseSommer sa...

Spennende syltetøy! Jeg har ikke hørt om en sånn mix før, men jeg tror deg når du sier det blir deilig, OG jeg fikk vann i munnen her jeg sitter og ser på bildet!

Merethe sa...

Det ser jo aldeles herlig ut dette syltetøyet ditt. :) Ja nå er loppis sesongen her for fullt. Har allerede fått tak i en del godbiter. Men det er mest små møbler,tre ting som skal pusses opp.

line sa...

Loppemarked er gøy :) Så morro med litt nytt til en billig penge.

Det syltetøyet ditt så jo bare supergodt ut :)