mandag 24. januar 2011

Gult ER kult!

Ja, det synes hvertfall Gunvald undulat. Kanskje ikke Otto papegøye er helt enig i denne unge jyplingens konstatering, men Gunvald er uredd og uten blygsel, så her er det bare å stå frem.

Jeg vil anta at det observante leser har skjønt at undertegnede er noe glad i fugler, både ute og inne fugler. Små personligheter, synes jeg. Husets katt derimot mener at man burde hatt de på middagsbordet. Men slik går no`dagan, fuglene kvitrer og flyr, og Pepsi pus sitter på gulvet og irriterer seg over at nettopp hun må ha slike lekekamerater i hus, hvertfall når det er forbud å leke med de.Grønn av misunnelse

Livet er jammen hardt!Kattefjes

2011-01-21 Gunvald

6 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Oj, vår undulat er i bur hele tiden... hvordan får du tak i den igjen? Har et ekstra stort bur, men ikke papegøyebur, for det er visst for store sprikler, et parakitt-bur er det visst, da tenker jeg at det er stort nok til at den ikke behøver å fly i rommet... eller?

Unknown sa...

Hilsen fra Landet: Undulat i bur hele tiden?!!! De må jo ut å trimme!!
De går som regel inn i buret selv.
Hvis man bare lar det stå åpent så flyr de ut selv. Men kanskje lurt å ha rutiner på matingen. F.eks mat når de komme inn i buret igjen og sånt.

Uansett..
Jeg elsker fugler!!!
Har hatt mange selv. Men nå er det litt for mange katter og unge rampegutter her. Men når guttungen blir litt større, og jeg får bedre tid. Så skal jeg ha fugl igjen.

Kathrine sa...

Flott gul pip! Undulatene vi hadde hjemme da jeg bodde der, gnagde på gardinstengene, heiv jord ut fra blomsterpottene og trampet i smøret da vi spiste, men ute av buret var de nesten hele tiden. Synes synd på fugler som ikke får fly, så det er flott å se din her!

Gult er kult:)

Ellen Walnum sa...

Herlig gul kul fyr han der Gunvald:)

Fies notiser sa...

Jag är liten undulat
som får så dårligt med mat
for dom jag bor hos
for dom jag bor hos
de er så gjerrige så!

De gir meg sild
hver j..... dag
det vil jag alls inte ha
for jag vil heller
for jag vil heller
ha coca cola och is
(eller var det pils....)

:-) unnskyld min brokete svenska!

Ja, synd sant, at ikke bare de fæle vanene forsvinner av seg selv.. Men kanskje de gjør?

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Det var en søt og gul liten krabat, ser at han er interessert i teposen... Vi hadde to undulater for mange år siden, som vi "arvet" fra en nabo. De hadde hatt mange eiere før, og hadde blant annet fristet en stusslig tilværelse på et loftrom (!) kun med mat og vann og litt tilsyn, og ingen trim. Dette gjorde at de ikke var tamme, damen lot seg ta, men herren beit hvis vi prøvde. Jeg pleide å la de fly rundt, de gnog på gardinbrettene, og en dag ble damen hengende opp ned i persiennesnora, så vi måtte plukke henne løs.

Vel, hans eksellense døde en dag, og da fant fruen ut at hun ville legge egg. Dette gikk ikke så bra, faktisk gikk det ikke i det hele tatt, eggene kom ikke ut, og fuglen stakkar hadde det vondt og måtte avlives.