onsdag 26. januar 2011

Hvor mye skal en dott koste??

Ja, det spørsmålet har undertegnede grunnet over idag. Årsaken henger sammen med at husets datter har tatt hull i ørene, og dermed skal dette renses, ergo trenger man gassdotter til nettopp slike operasjoner.

Vel, jeg dro på apoteket for en uke siden og kjøpte en pakke med gassdotter til den nette sum av kr 29.90 for 10 stk. En noe stiv pris for bare en dott med gassbandasje. Men skjønnhet koster , så det ble vel ikke grublet mye over den saken.

MEN så var jeg jo avgårde igjen idag for å handle de berømte dottene en gang til. Pakken holder nemlig bare 5 dager siden det skal renses morgen og kveld. Vel, jeg fant frem Norgesplaster sin pakke, men ble gående for å titte litt i andre hyller også. Og hva fant jeg? Jo, en pakke med samme dottene, riktig nok uten en eske, bare i plast, men til kr 4, – for 5 stk….Altså kr 8.- for 10 stk…..!

Jeg måtte spørre personalet om dette var noe annet som kanskje bare lignet, eller om det var samme ting? Men joda, det var samme sak.

- Men hvorfor ligger den da ikke i samme hylle som den andre, og sammen med annen bandage..? Nei, det var det ingen som kunne gi et særlig klokt svar på.Grønn av misunnelse

Jeg ble hvertfall både himmelfallende over prisforskjellen, i praksis betalter man 22 kr for esken, som man alikevel må gå hjem og hive i søpla. Forvirret smilefjes Det var nemlig eneste forskjell –ifølge personalet, esken dottene lå i.

Jeg behøver vel ikke så skrive her hva jeg kjøpte..Smilefjes som rekker tunge

Så dagens spørsmål er hvor mye skal man betale for en dott..?Hvorfor meg?

Bloggbilder 2011 010

3 kommentarer:

Turid sa...

Hehe..det burde holde rikelig med 4kr syns jeg:) Man skal jammen følge med!

Så koselig at du fant meg, så fant jeg deg;)
Mange koselige blogger du har! Men endte her blandt skribleriene dine;)

Ha en superfin dag!
Turid;)

Laila sa...

He he, ja det er mange sånne eksempler, men hvis du kjøper pads så blir det enda billigere.
Takk for hyggelig hilsen hos meg.
Klem Laila

Rosehagen sa...

HEI.
:)Utrolig!!
Tusen takk for at du la igjen en kommentar på bloggen min.
Det gjorde jo at jeg fant mange flotte blogger her hos deg. Så mange flotte pelargoniumer. Har lest om pelargoniumer og tomatplanter.

Klem