tirsdag 13. oktober 2009

Og hun var faktisk ikke død…

For undertegnede har vært skammelig lenge borte, ja så lenge at man nesten kan undres over hvor hun tok veien hen..? Forsvant hun ut av bloggverden, uten et eneste pip..?

Men neida, jeg er her, og grunnen til min langvarige avbrudd skyldes en laptop som plutselig ville ta kvelden her for 8 uker siden. Plutselig gikk den i svart, akkurat som de gamle sort/hvitt tv-ene som plutselig fikk avbrudd i sendingen.

Vel, pcen var jo ikke mer enn drøye året, så ned på Elkjøp jeg dro, dette måtte jo være en garantisak. Herren bak disken forsikret meg om at dette tok bare 2-3 dager, antagligvis kun en sikring som var gåen. Ja, det hørtes jo lovende ut!

2-3 dager gikk, ja 2-3 uker gikk, ingen lap kom tilbake. 4-5 uker gikk, fortsatt størst mulig tystnad fra Elkjøp. Så nå mandagen så bestemte jeg meg for at nok var nok. Onsdag (altså imorgen) ville jeg dra ned å si at 8 uker var jammen nok, nå fikk de fikse pcen. Men så idag kom meldingen at pcen var klar, ventet på meg i butikken.

Hipp hurra, og ned man for. Men ingen gammel pc, nei jeg fikk ny laptop..?? Nei, jeg skal ikke klage, men ble vel noe forundret siden det skulle bare være en bagatell og fikse den gamle (ifølge Elkjøp selv.) Men nå har jeg uansett fått ny fin pc, og lykkelig er jeg og ikke minst her er jeg da tilbake igjen i bloggverden.

Mye har skjedd siden sist, men vi behøver jo ikke å ta alt på engang *ler*  Men jeg har hvertfall gjenoppstått, for de som evt har lurt på hvor jeg ble av ;)

3 kommentarer:

Synnøve sa...

Godt å ha deg tibake igjen, Elisabeth! Ble litt bekymra...
Ha en fin onsdag!

Røsslyng sa...

Så kjekt å se at du fortsatt er her og at fraværet ditt ikke skyldtes verre ting enn gåen pc :D
Ha en superfin uke videre!

Merethe sa...

Hei på deg :)) så koselig å "se" deg igjen. Du er ikke glemt. Så velkommne tilbake til blogglandia.
Klem fra Merethe