tirsdag 10. februar 2009

Laminatmaskinens gleder…

Lamineringens gleder..ja for jeg må innrømme at jeg er en ihuga fan av pysslerier..Et liksom i mitt ess når jeg kan bøye meg over litt småtteri, ivrig på jakt etter den brilliante ideen..Og denne briliante ideen har jeg fått av Ellea. Tusen takk til deg. Hun sende det noen aldeles nydelige merkelapper sammen med pellisfrø, ja og dermed var det gjort. Lamineringsmaskin måtte bare kjøpes..her var det ingen tid til sommel. Og når jeg samtidig oppdaget at de hadde salg på den på Clas Olsson, ja da kusket mor til nærmeste butikk, med mord i blikket og penger i lommen.Bloggbilder 005

Herligheten ble innkjøpt, godt for de at de hadde igjen, eller kunne det ha blitt stygge scener *ler* Og idag har jeg både prøvd, feilet , men tilslutt ble resultatet slik.

Bloggbilder 001 Bloggbilder 002 Bloggbilder 004 Bloggbilder 003

Jo, jeg kjenner at dette var både gøy, og ikke  minst en praktisk sak. Dermed blir det laminatlapper i mine blomsterpotter (og kanskje i noen byttevenner sin også)

19 kommentarer:

Mari sa...

Så fine lappene blei og takk for tipset om salg på Clas Olson ;)

Anonym sa...

-veldig fint! Spørs om det ikkje må bli ein liten tur på Clas Ohlson... :D

Lene fra Lillehammer sa...

Ja, denne tingsen er kjekk å ha. Har ikke investert i en selv men vi har på jobb og den er ganske morsom å bruke selv om den ikke er av den raskeste da. Men jeg kommer nok til å kjøpe en etterhvert å få merket rosene i hagen.

Elisabeth sa...

Den var jo superbillig den jeg kjøpte, satt ned til kr 181, da går det an ;)

Ellen Walnum sa...

Se det ja! De ble jo kjempeflotte jo:-)

Anonym sa...

Vad bra med en lamineringsmaskin, en sådan skulle jag också vilja ha, jättebra till skyltar till blommorna!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
......gubban kor supert dette var... vet jammen hvor jeg skal ta turen jeg å ja... supersøte var de, å så koselig i blomsterpottene da...

Ha en super kveld og uke...

Lene fra Lillehammer sa...

Du, jeg har et lite spørsmål til deg jeg. Du har vanvittig mange flotte pelliser og det jeg lurer på er om du selger stiklinger? Jeg ser det er flere jeg veldig godt kunne tenkt å ha tak i nemlig.

Elisabeth sa...

Det gjør jeg, både selger og bytter. Hvem er det du evt er på jakt etter, Lene?

Evt kan du sende meg en mail, adr er: epelargon@gmail.com

Wenche sa...

De ble superfine. Jeg har også lurt på om ikke jeg også må gå til innkjøp av en slik maskin. Har blitt inspirert av Ellea og nå av deg :-)

Lene fra Lillehammer sa...

Jeg skal gå gjennom lista di en av de nermeste dagene jeg så sender jeg deg en mail på de jeg kunne tenkt. Jeg begynte å kikke på bildene dine men det var så utrolig mange flotte og lista hadde ingen enda virket det som...hehhe, så jeg må gå litt mer grundig til verk en annen dag.
Klems!
Hehe, ordrebekreftelseordet som jeg må taste inn beskriver veldig godt det jeg synes om mange av pellisene dine: MUMCI...skikkelig mumci-pelliser har du!

Anonym sa...

Hei, Elisabeth!

Så fine lapper. Har ønsket meg en maskin lenge, kjekk til scrapping også. Kanskje det blir en tur til Claes for meg også. Påskeeggene dine er imponerende, virkelig nydelige. Har endelig fått ryddet rommet mitt, håper jeg får noen resultater å vise fram i morgen.

Kathrine sa...

Jaa! Et stor tilhenger av laminatmaskin. Da den kom i hus for noen år siden, var det vel bare katta som slapp unna den;-)
Kjempefin til plantelapper, og da særlig i kjøkkenhagen ute. Bortsett fra sjæra som syns det er så gøy å snappe dem opp en etter en. Vel, det får så være.

:D

Merethe sa...

Forståt at du ble fornøyd med de. Superfine. :)

Supernøtt sa...

Kjempesmart! Og virkelig fine ble de :-)

Hannes hage sa...

Så utrolig stilig! Og resultatet ble jo skikkelig proft!

i et lite rødt hus sa...

Kjempe fint, og ikke minst praktisk:)

Min Verden sa...

Noen ganger så tenker jeg at det kan ikke være tilfeldig at jeg "traff deg". Hmmmm... JEg sendte akkurat kopi av frølisten min til mannen min for utprinting. Hva kjøpte jeg i stad - jo en liten laminatmaskin... og jeg skal gjøre akkurat som du! Nå må jeg prøve å feile litt, men kanskje jeg får noen tips av deg ;) Uansett - den egentlige grunnen til at jeg kom til deg akkurat nå er for å spørre om hvordan det går i drivhuset ditt nå, med den kulda vi har? God helg. Hanne

Elisabeth sa...

Heldigvis går det bra i begge drivhusene. Det ene varmer jeg opp med parafinovn, nå som det er så kaldt. Lysthuset blir varmet med strøm, det går kjempebra, men så er det også bedre isolert bl.a i gulvet. Og du får bare spørre Hanne ang lamineringen hvis du står fast med noe :)