tirsdag 3. februar 2009

Gave og frølykke *hurra*

Oooo store lykke, ja for hvor glad kan man bli når man får så hyggelig post som undertegnede har gjort idag.  Har jo jaktet litt på postmannen , siden jeg visste at Ellea skulle sende meg noen pelargonfrø som jeg bare klødde i såfingrene etter å få.. Men hvem kunne ane at jeg skulle få ikke bare frøene i en vakker frøpose, men et koselig kort, og ikke minst hennes geniale merkepinner *hurra* Det ble nesten tangodans med papegøyen, som forøvrig ikke skjønte stort annet enn at det var tid for feiring *ler*    Bloggbilder 001                                         Ellea, de merkepinnene, de kan du ta panten på, jeg står først i kjøpekøen, de er geniale.  Tusen tusen takk hvertfall, som du skjønner ble jeg utrolig glad!

                      Bloggbilder 002

                Og jammen var ikke det enda mer i postkassen, nemlig noen frø som jeg hadde bestilt fra Sverige, fra

     Bloggbilder 003Colibri frøbank.  Og når det også lå i kasen, ja da var det rene kinderegget i ren glede. Så idag har det blitt sådd nye frø, for de måtte i jorden selvsagt med en eneste gang.

Dessuten har jeg hatt en skikkelig ryddesjau i begge drivhusene, sett litt på stiklingsmatriale, og begynt å planlegge klipping av alle dufterne mine. Det skulle bli noen stiklinger, skulle jeg tro *ler*

Her er dagens frøsådd:

P.appendiculatum (frø fra Ellea) 3 feb
P.crithmifolium 3 feb
P.curviandrum 3 feb
P.dolomiticum 3 feb
P.fissifolium 3 feb
P.incrassatum 3 feb
P.iocastum 3 feb
P.longicaule var longicaule 3 feb
P.panduriforme 3 feb

                  Nå såes det litt hver dag, det aner meg at det vil bli rene jungelen her når vi skriver april…haha..;)

7 kommentarer:

i et lite rødt hus sa...

Jøss, du må ha god plass som sår så mye:) Et stort drivhus er virkelig drømmen, da kan en del av drømmene i hodet bli virkelighet!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Jammen er du flink som allerede har fått frøene i jorden...
Hærlig pakke...

Ha en super dag og uke...

Lene fra Lillehammer sa...

Åååå, jammen er du heldig. Er det ikke gøy når slike overraskelser dukker opp i postkassa? Det er ikke mye som skal til for å glede oss gale!!
Ha en strålende dag og lykke til med alle godbitene dine!

FO - 2 sa...

Skjønner at gleden er stor hos deg!!! :)
Krysser fingrene for god spireevne. ;)))
Merkepinnene er veldig flotte ja.
Smart.

Ellen Walnum sa...

Så bra at de kom greit fram. Her har vi visst hatt en gjensidig gledesdans:-) Jeg hadde min da jeg fikk egget ditt, men jeg hadde ingen papegøye å ta den sammen med......

Merkepinnene er enkle men litt dillete å lage. Viktigste ingridiens er en lamineringskin. Men nå liker jo jeg å dille da:-)

Et lite spørsmål: Når synes du at du har nok pelliser?.......hihi..det var selvfølgelig et lurespørsmål, for det finnes vel ikke noe som heter nok pelliser?

Hilsen fra landet sa...

Kanskje du skal starte planteutsalg?! Jeg kommer og kjøper, for jeg er ikke så flink til å få det til å spire som deg...

Elisabeth sa...

Nok pelliser *gapskratter* Nei, det har vi ikke hørt om...

Og ja, jeg tenkte å selge litt stiklinger til våren hvis interessen er det. Selge, eller bytte bort ;)