mandag 6. oktober 2008

Frost!

Nå er det liksom ugjennomkallelig slutt, varmen måtte gi tapt og frosten kom med sin kalde klare lust og pustet på alle alt levende ute. Ennå er plantene pene med sine rimede blomster og blader, men så fort solen kommer nå vil de falle sammen og gi tapt for iår.
Det er noe rart med den første frostnatten, det skaper en ny hage. En hage uten så mye grønt, men pen uansett med sine bare kvister og mørke jord. Her er noen bilder tatt imorgens før solen steg opp :)

9 kommentarer:

Kathrine sa...

Vakkert! Venter på frosten, den har ikke kommet helt hit enda. Syns det er deilig med en pause fra hagen og. Og våren kommer jo om en god stund.
Nydelige bilder du har tatt:-))

Laila sa...

Takk for hilsen hos meg. Når jeg nå ser på dine bilder må jeg spørre hva slags kamera har du?
Nydlige bilder. og mange gode tips om drivhus. Nå er kjøkkenbenken full av eplekaker, så nå skal jeg og Pan gå en tur mens det ennå er sol.
Ha en fortsatt fin dag

Elisabeth sa...

Jeg har flere kamera, men det jeg har brukt på disse bildene er det eldste. Et helt vanlig pocktkamera fra Casio, med "bare" 3,2 mb. *ler* Noen ganger er det eldste faktisk like bra ;)

Kathrine sa...

Enig ja. Har sjøl seks kameraer. Tre er i bruk, nå går det mest i å lære seg det siste. Men de med glassplater er jeg mest nysgjerrig på nå. Og mitt første digitale kamera, har jeg tatt utrolig mange bra bilder med. Faktisk vunnet en mnd konkurranse og. Det er ikke speilrefleks.
Men er i gang med å scanne gamle glassplatenegativer inn på dataen nå. Frister å prøve kameraene og.
Ellers går det i nikon her da..:-))Og så er det vel sånn at det er den bak øyet som skaper bildene, og ikke det forran øyet...

frøstjerne sa...

Vakkert. Særlig den georginen var nydelig!

Anonym sa...

Flotte bilder! Kandisert av naturen selv :-)
Det har ikke fryst noe her ennå, selv om takene rundt var hvitrimet.

Min Verden sa...

Ja takk - her også. Alle georginene mine frøys i natt. Det er leit når det skjer, men neste sommer kommer de tilbake :) Jeg har reddet en diger duftpelargonia som svigermor hadde slengt på jordet etter å ha tatt stiklinger. Tror du at hvis jeg monterer plantelys i kjelleren som er frostfri og forsøker å passe på å vanne litt sånn dann og vann - tror du de klarer seg der da? Det er poteter i naborommet og de greier seg fint. Ikke frost der. Ha en fin uke. Klem. Hanne

Anita sa...

Her venter vi ennå og det er nå 5,3grader ute så det ser ut som det holder seg frostfritt i natt også! Nydelige frost bilder fra deg!!! Ha en strålende uke!

Elisabeth sa...

Min verden: Jeg ville ha prøvet, kan ikke skjønne at det ikke skulle gå bra. Bare husk å vanne sparsomt :)