lørdag 3. mai 2008

Eksplosjon!

Idag ekspoderte det i mitt ene tulipanbedd, og alle knoppene spratt ut med solen. Gjett om det var ei som var ute i rekortfart med kamera parat... Jeg plantet så masse løk ifjor, særlig rundt humlestokken, og i rosebeddet. der synes jeg det passer for når tulipanene er avblomstret og ikke pene mer, ja da overtar rosene og rundt humlestokken, ja der er det stort sett humlen som regjerer , ego som den er..*ler*

Gulveisen min står i fullt flor også, fått av en god venninne for et par år siden.

Og i dammen, ja der blomstrer bekkeblommen, den er jo så utrolig vakker den den slynger seg rundt i vannkanten. Det er en herlig tid nå!

8 kommentarer:

Randi sa...

Kom i skikkeleg vårstemning av å sjå bilda dine - nydeleg! Gler meg til plantane tar seg i vår hage så eg får liknande "eksplosjonar" : )

Monica Therese sa...

Jeg skulle så gjerne ha lånt bare en 10-ende del av din kreativitet =) Tulipanene og gulveisene var utrolig nydeligeog bekkeblomen lige så =) Ha en strålende helg!!

mette sa...

Så flotte! Man må nyte blomstene mens de er der ja!

Anonym sa...

Kjempeflotte raud/orange tulipanar! Flotte dei gule også, men dei raude var virkelig eit blikkfang!

Anita sa...

Wow! Så flott!! Du er bare så flink! Ha en god dag!

Hilsen fra landet sa...

Oj! Det var litt av en eksplosjon ja! Kan du avslører noen navn på tuipanene?

Venne-blomsten din ble sendt før postgang tirsdag, så om du ikke fikk den i går, så kommer den nok i dag. Håper den har greid seg bra.

Den liker altså LITT sol og LITT vann. Gjerne stå et sted der det er morgen- eller kveldssol, ikke fullsol hele dagen.

Unknown sa...

Åh så mye fint!!

Fru Dart sa...

Så masse nydelige blomster det begynner å komme hos deg. Det er i disse tider jeg savner en hage. Men men, jeg får gjøre det beste ut av det på balkongen. Ønsker deg en fortsatt flott pinse :-)