onsdag 30. april 2008

Siste dagen i april.

Så er alle de oppgravde staudene på plass igjen, og noen få frøsådde har undertegnede tatt sjangsen på å plante ned i jorden. Ennå er det masse som skal plantes der, har mengder i drivhuset som bare venter på at vi erklærer sommeren for virkelig igang. Men ennå skriver vi ikke mai ennå, så ennå kan det bli kaldt og hustrig i været. Men forløpig er det varmt og godt, selv på natten.

Her i heimen er det fødselsdag, herren i huset fyller år, og selvsagt har han blitt feiret etter alle kunstens regler. Hovedfeiringen blir nok i helgen, da kommer venner og familie. Gleder meg!

3 kommentarer:

Anita sa...

Du inspirere så masse! Og jeg gleder meg til å sette igang med vårt bed, må bare vente på at mannen med musklene kan sette i gang;o)Har begynt å handel inn litt nytt, og skal på Rom hagesenter i morgen så da blir det nok masse mere!! Ha en flott helg! Klem!

Hilsen fra landet sa...

Oj! Du har jo allerede fått ting på plass jo. Håper på milde dager nå her i fjellheimen også.

Skulle bare innom for å si at jeg ikke har sendt grønn pakke til deg enda... og siden det nå er slutten av uken venter jeg til mandagen så det ikke blir liggende på et postkontor i helgen ;-)

Ha ein fin dag og gratulerer så masse til kjæresten!!

Anonym sa...

Nydelig bed du har laget! *beundre* Er du på gamle trakter, må du gjerne få komme og "slå deg løs" litt i min hage, jeg er håpløs....