tirsdag 22. april 2008

Nytt bed!

Uff, jeg har visst ikke tid til alt, og bloggen er dessverre den som får unngjelde for det. Men men, jeg tenkte å legge ut litt om hva som opptar tiden min om dagen.
Det er nemlig dette, prosjekt utvidelse av blomsterbed!

Jeg har jo sådd og byttet til meg mengder av planter i vår, så mere bedplass var påkrevet. Dessuten er jeg svak for de buende linjer, foran huset har jeg runde bed, og langs etter huset (bak)ville jeg lage buende linjer.
Tanken er også at nederst i beddet (mot drivhus) skal det være høye planter slik at noe av drivhuset blir skjermet. Og dessuten og dele sonene litt, drivhus, bærbusker og nyttehave, sitteomeråde og blomsterbed, og foran huset er det jo fruktrær, masse plen (har fotballspillende under), hengekøye, dam og også masse blomsterbed.

Nå er jeg hvertfall igang med område bak huset hvor vi har spiseplassen vår.


Videre i det nye beddet skal det graves ut fra vegg, der skal det legges dekorstein. Taket har nemlig så stor takutspring at under det blir det for tørt til at noe trives særlig. dessuten blir der rensligere i forhold til veggen og grunnmur.

Tauet er for og illustrerer hvor ny bedkant kommer.

Og jeg må vel bare innrømme at det nesten er ferdig dette, så fortsettelse følger ganske snart så fort bildene er tatt.

Ha en herlig solrik dag videre.

3 kommentarer:

Anniken sa...

Så fint det nye bedet blir=) Den eneste ulempet med buet bed er vel plenklippingen tenker jeg..=/ Her får du nok plass til massevis av nye planter:)

My little footprints sa...

Hei Elisabeth!
Tror nok dette bedet kommer til å bli fint, du gav meg en liten idè der gett! beddene våre trenger sårt en oppfriskning, noe skal fjernes og noe skal lages. Gleder meg til å begynne med dette arbeidet! Synes det er så kost å sitte der på rompa og ordne i beddene hihi ;) Det var faktisk min faste jobb når jeg var lita jente og bodde hjemme, synes det var så utrolig kost arbeid! Det morsomme er jo å se hvor fint det blir til slutt! Gleder meg til å se utviklingen av bedet ditt!
Ønsker deg en herlig og vårlig uke!
Klemmer fra Beth

Monica Therese sa...

Så kjekt!! gleder meg til å se det ferdige resultatet,stilig med buede former på bedet,er blitt så vant til de vanlige firkantede former =)