lørdag 29. oktober 2011

Bloggsperre..??

Her jeg fått bloggsperre? Hva i all verden skjer når jeg ikke har noe å melde..? Jeg har liksom ikke noe fra hagen det er verd å se på fortiden, ikke lager jeg noe…ja hva i all verden skal man blogge for da?

Vel, så tenker jeg litt da (det hender nemlig), for MÅ man egentlig bare fylle bloggen sin med alle sine prosjekter ikledd vakre illustrerende bilder?

Neeei, fanken heller jeg tror jeg skal fylle litt på med rett og slett intetsigende snakk, tankespinn og luftige verbale svev. Det er en vinteraktivitet man kan leve med, trur eg.

Idag har jeg gublet over denne “liker” knappen på facebook..ja for det er jo ufattelig hva folk liker. Idag f.eks leste jeg at en var overkjørt av egen bil på en kjøpesenter nær meg. Lokalavisen hadde selvsagt lagt inn en liten link til saken på FB, og jammen er det folk som liker at folk blir overkjørt. Hele 4 stk klarer å trykke “liker” knappen, og jeg må småhumrende innrømme at det er ikke grenser for hva vi kan kalle folkeforlystelse fortiden.

Kom å se mann kjøre over seg selv, billettpris kr 80. Kanskje jeg burde hatt en “liker” knapp på bloggen også. *grubler videre* Smilefjes som blunker

3 kommentarer:

line sa...

Hihi - godt sagt! Jeg forunderer meg også ofte over alle som liker alle ting på Facebook, eller alle disse linkene med verden beste... kopier osv.

Du kan trygt fortsette på denne måten utover høsten og vinteren, jeg kommer gjerne innom uansett om det er med eller uten bilder ;)

Ønsker deg en fortsatt fin helg :)

RoseSommer sa...

Småprat og filosofering er fint!
Jeg kan bare ikke klare å forholde meg til det korte "Liker". Har aldri trykket på det. Jeg har bestandig så mye å si, at det korte ordet blir for kort for meg. MÅ bare si eller skrive mye.
Ser du??!
God helg til deg.

Camilla sa...

Ja,som fersk blogger lurer jeg jo på om jeg har FOR MYE Å SI, men det får stå sin prøve. Kom med sluvveret du , Elisabeth :))