onsdag 6. april 2011

Hagemesse.

Da står vi foran et av vårens vakreste eventyr igjen, Hagemessa.Sol

I år (igjen) skal jeg stå på Pelargoninumforeningen sin stand (B05-20 i informasjonsgata), og det beste av alt, vi fikk 24 kvm og boltre oss på! Smilefjes med åpen munnHagemesse 2011 018

Igår var rigget vi standen, og med et busslast full av rekvistter, så fikk vi fylt den både med  bord, hyller og annen pynt. Pelargoniumstoff ble hengt opp på veggen, og flotte foto av pelargonium. Litt planter er på plass, og resten kommer torsdag og utover.

Hagemesse 2011 020Hagemesse 2011 031

Torsdag braker det løs, og da blir vi å finne torsdag og fredag fra 12-20 og lørdag og søndag fra 10-18, bak diskene på standen vår. Jeg håper jo mange tar turen innom oss for hyggelig pellisprat, og kanskje finner du akkurat den pelargonen du har lett etter i lang tid. Utvalget vårt er hvertfall stort i år. Dessuten skal vi selge pelargoniumbøker, gjødsel, vermiculite, gamle Hovind terrakottapotter, forskjellige typer så/stiklingspotter, merkelapper/penner og root riot kuber.

Hagemesse 2011 028

Velkommen skal dere være!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint dere har laget til :)
Skulle ønske jeg bodde nærmere.

LYKKE TIL.

Hilsen Mathea

Nostalgia sa...

Gleder meg!

Anne (Moseplassen) sa...

Så gøy med så mye plass da!
Jeg la inn lenke hit fra Moseplassen jeg, forsøker samle ulike bloggposter om hagemessa.

Aase sa...

Så flott stand'n er. Masse lykke til.

ingridn sa...

Det ble kjempeflott! Jeg prøver og prøver, og jobber for å få logistikken til å gå opp slik at jeg kommer avgårde en tur, men det er ikke bare enkelt.
Har ikke gitt opp håpet enda.
Lykke til ihvertfall!

IngunnBW sa...

Dere hadde en delikat og lekker stand :) Superkoselig å hilse på deg!!