tirsdag 9. mars 2010

Sol i kropp og sinn, med jord og decopagelim til krydder :)

Man kan ikke annet enn å nyte disse solfylte dagene som er nå på østlandet. Det renner fra takrenna, det tiner og smått om senn kan man ane konturen av en hage som kommer frem fra en hvit snødyne. Kropp og sinn våkner til liv og man føler en trang til bare å gå rundt å smile :)

Jeg teller stiklinger, potter om nye planter, tar flere stiklinger og konstaterer at plassen er noe småtrengt nå, ja for plantene altså. Jeg tok jo så mange høststiklinger ifjor, hadde muligens ikke regnet med at så mange skulle klare vinteren med litt “lut og kaldt vann” behandling, men jammen klarte de seg..Og undertegnede har et lass med stiklinger som forhåpenligvis skal selges/byttes bort utover våren. Man skal ikke klage over slik overflod, dette er et luksusproblem, og jeg går under mottoet “Der det er hjerterom- er det husrom”.

Og midt i både jord, stiklinger, sol og pelargoner finner jeg også litt tid i hobbyrommet og nye decopageting blir til. Her er et liten smakebit over det som har dukket opp siden siste oppdatering ;)

Decopage-10 015 Decopage-10 001 Decopage-10 002 Decopage-10 004 Decopage-10 005 Decopage-10 006 Decopage-10 008 Decopage-10 009 Decopage-10 010 Decopage-10 012

Tilslutt må jeg jo henstille til dere alle om å komme dere ut i solskinnet og fylle opp et slunket D-vitamin lager. Endelig går vi mot våren!!!

6 kommentarer:

RandiF sa...

Utrolig flotte ting du lager. Er det Panduroegg du bruker? De største?

Røsslyng sa...

Ja, forhåpentligvis er snøen på retur og våren i anmarsj, og jeg gleder meg vilt til hagen kommer frem igjen fra snødekket.
Koselige egg du lager!
Ha en super og kreativ uke videre! :)

Mari sa...

Nah, kuer! Hvor finner du disse serviettene med kuer og griser på? Den eneste servietten jeg har med kuer på er noe som ser ut som tørkerullpapir. Søt nok forsåvidt, men i en helt annen klasse en dine ;)

IngunnBW sa...

Ååå...du er vel flink :) Det første fatet og lyset var nyyydelige! Og de blå/hvite eggene da :) Fint headerbilde du har fått også. Kreativiteten blomstrer i kapp med vårsolen skjønner jeg :)

Merethe sa...

Nydelige egg også i år. Ja jeg gleder meg til å ta frem egget fra deg. :) Her raser det snø og istapper fra taket...det smelter. Det er utrolig godt å kjenne solstrålene varme i fjeset. Ønsker deg en fortsatt flott uke. Klem fra Merethe

Kathrine sa...

Egg = vår! Her er halve hagen fri for snø nå. Det regner og blåser.
Ingen sol her, men tranen tas hver dag:) Litt D-vitamin må jo inn.

Mye tele i jorden denne våren. Så nå håper jeg mye lus og liljebiller har gått dukken. Vi har hatt nok vintre der mosen har vokst mye denne årstiden. I år har selv den stått stille.

Flotte egg!

Klem:)