søndag 28. februar 2010

Årets egg og mye lykke!

Man skulle jo ikke tro at det faktisk snart er vår, snøen har jo lavet ned de siste dagene, og vinteren virker nesten uovervinnelig. MEN imorgen ER det 1 mars, og da MÅ våren være rundt i omegn hvertfall. Det håper hvertfall undertegnede.

Det stunder mot påske også, bare 1 mnd igjen, og dermed har man åpent eggeverkstedet igjen. Hobbyhulen har igjen åpent sine dører, lydbøker lånt inn( denne ganger Fyret av P.D James), og jeg storkoser meg. Noe av produksjonen kommer her, noen egg, et brett og noen lys. Det er balsam for en vintertrøtt sjel, og kanskje det vil våres mens jeg sitter nede i min kjeller med lim, lakk og maling.

 servietter og pelargoner 014 servietter og pelargoner 015 servietter og pelargoner 017 servietter og pelargoner 027servietter og pelargoner 022 servietter og pelargoner 023 servietter og pelargoner 024 servietter og pelargoner 025 servietter og pelargoner 026  servietter og pelargoner 031 servietter og pelargoner 032

Jeg har jo også hatt storfint besøk siden siste innlegg, besøk fra hun som har Norges største serviettsamlig, og når slike kommer med sine dubletter, ja da er det vanskelig å finne motstandskraft.. Jeg skal gjøre en lang historie kort, det ble handel. Hun hadde jo bare SÅ mange lekre servietter, undertegnede kunne nesten iført seg smekke, såpass siklefaktor var det å spore i heimen. Ennå står det 3 digre poser med servietter fra henne her som jeg ikke rakk å gå igjennom. De blir levert neste gang jeg skal til Østfold, og man kan nok si at det har blitt noen innkjøp fra de også.  Det skal ikke så mye til for å kjenne på litt lykke, noen servietter, litt sol og lukten av decopagelim :)

Herved er masse lykkevibber sendt til alle dere mine bloggvenner også. Nyt tiden, solen og ikke minst at det snart vil våres igjen.

8 kommentarer:

RandiF sa...

Å du milde måne for en herlig produksjon. Hvor får du alle de flotte serviettene fra?

Synnøve sa...

Hei, Elisabeth!

Så mange nydelige og vårlige ting du har laget! Jeg koste meg med Fyret av P.D. James i høst mens jeg satt og lagde kort. Helt topp! Jeg sjekker stadig biblioteket for lydbøker av henne. Jeg holder på med teaterforestilling nå, så det blir ikke så mye lek med papir som vanlig.

♥ Bodil ♥ sa...

Åååhh.. her var det mange herlige egg som har blitt født i februar 2010 ja!
Kan tenke meg det var lykke i heimen når servittdamen gjorde inntog med posene sine!

Gleder meg til å se hva mer som kommer fra deg Elisabeth.
Og tusen takk for inspirasjonen.
Har noen katteservietter her som nok må limes de neste ukene.. ;)

Kathrine sa...

Et herlig innlegg!! Som jeg misunner deg skribleriene dine:)
Mine ble kverket på barneskolen/ungdomsskolen de, da alle mine sprudlende stiler ble lest opp høyt i klassen, hver gang!! Pinlig og grusomt. Det resulterte i at jeg begynte å skrive dårlig.

Jeg har falt litt av hageblogger, men det er ikke sundt nei. Det ble bare litt mye av andre ting.
Godt var det å gå helt alene til hytta og snekre. Snekring er gøy!

Her i Trondheim har vi nå nesten 2 meter tele, så denne våren blir spennende. Har aldri opplevd så mye tele her før, de 11 årene jeg har hatt hage her.
Blir nok lite skadedyr, men kanskje noe i hagen går dukken og.

Og ja, bare en mnd igjen til Påske:) Satte i gule lys på hytta før jeg pakket og dro hjem igjen på lørdag. Koselig å komme tilbake til litt påskestemning.

Pellisene er tatt opp fra kjelleren og. Tror to er døde, triste greier. Den ene var en favoritt, den hårete en kunne bruke i mat(?) Sukk...
Men, de andre er topp!

Ha en fin fin marsstart, Elisabeth:))Snart vår i sikte!

IngunnBW sa...

Da var du i gang igjen ja :) Jeg falt pladask for det lekre fatet med Pelargonium på, nyyyydelig! Det ser ut som en akvarell malt rett på fatet. Du er så flink! Hihi, du er søt som bytter servietter som vi gjorde på barneskolen :) Gleder meg til å se flere resulateter fra hobbykjellern din, høres koselig ut der nede. Bare 1 mnd igjen til påske var oppmuntrende å høre! DA er det i alle fall vår!

Ellen Walnum sa...

Du milde himmel så lekkert det pellis fatet var! Sist var det fuglene jeg la merke til:) Tusen takk for alle lykkevibbene du sendte ut gjennom bloggen din, de gjorde godt:)

Elsa sa...

Herlig innlegg i bloggen din. Det oser arbeidslyst og kreativitet:)
Jeg sier som lektor Tørdal: " Du store alpakka", så mye fint du lager.

Ha en flott uke:)

Seascape sa...

Å så mye fint du har laget Lizzi.
Snadder, brikke med Pelargonium.
Takk for e-mailen, svar kommer senere jeg ble bare så opptatt med alt jeg holder på med :-))

Ha en riktig deilig dag.
Stor klem fra Rigmor~~Seascape~¨