fredag 12. mars 2010

Stiklinger, blomster og lykke!

Dagene har badet i sol her på østlandet, det tiner dag for dag, og jeg føler meg som en nyvåknet bjørn som dovent vandrer ut i solen og bare nyter!! Det er ingen tvil om at det er vår i luften, fuglene synger, skjæra flakser rundt med sine pinner i nebbet i full gang med årets redebygging.

Undertegnede hun steller med sine stiklinger.  Nå har alle høststiklingene fått ny og større potte, klare for nye hjem.  Forhåpentligvis finner de seg nye hjem til hagemessa, og noen kanskje før ;)  Lister blir skrevet, vareopptelling på mine egen planter, og stiklingsliste over de som skal selges/byttes bort. Jo, jeg har gode dager!

Pelargoner mars-10 025

Blomstringen kommer igang smått om senn også. Dag etter dag så dukker det stadig opp knopper og blomster. Det er vel en liten forsmak på alt vi har og glede oss til :)

Pelargoner mars-10 026 

12 kommentarer:

Anita sa...

Åhhhh! SÅåå mange fine stiklinger, også jeg som ikke har vært i drivhuset ennå :0p. Har fått måket vei da, men.... Må komme meg ut en ettermiddag til uka! Vet jo ikke om noe lever heller, så... Nydelig om dagen ja, utrolig fint! NÅ er det VÅR! Ha en god helg!

Merethe sa...

JA nå er våren her....deilig det. :) Så mange fine stiklinger.
I dag har såjorden blitt kjøpt inn. Så nå skal det såes. :)
God helg.

Unknown sa...

Ja jeg skal i alle fall på stiklingjakt på hagemessa! Håper vi sees! Reiser inn sammen med Ellea. :-)

Seascape sa...

Godt å høre at du også nyter våren.
Våren er helt vidunderlig.

Å som du frister med alle de stiklingene.
Herlig tid vi går til nå.

Ønsker deg en riktig god helg.
Klemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

line sa...

Så godt og se at våren er på vei, og som du sier man kjenner det om dagen! Jeg skulle gjerne vært i drivhuset ditt bare for å kjenne lukten av vår! Nyt det!

Jeg har også kjøpt inn såjord idag, og i helgen skal det så litt. Drivhuset som kom på plass i høst er fremdeles innsnødd, men med 2-3 uker fra såing til små spirer så løser det seg nok.

Edgar sa...

Ja, nå går det endelig den riktige veien. Nå er det bare å nyte. Flotte stiklinger du viser - som sikkert får ben å gå på :-)

IngunnBW sa...

Ja, er det ikke deilig at tiden vi har ventet på i hele år endelig viser seg. Selv om sneen ligger tykk ute, ER det vår :)

Koselig å lese at du koser deg med stiklingene dine innimellom alle eggene :)

Tonerose sa...

Så masse flotte stiklinger! kjempekos! :o) Skjønner utrolig godt at du koser deg med stiklingene - også så stas nå som det begynner med litt blomstring - skikkelig vår!

Riktig god helg! :o)

Ellen Walnum sa...

Ja nå er snart jaktsesongen i gang - stiklingjakten!:) Gleder meg til å snoke etter stiklinger på Hagemessa:)

Det er en deilig tid vi har foran oss, synes nesten denne tiden med stiklinger og frøplanter er den beste jeg......

Størhuset sa...

Så herlig med alle stiklingene, mistet nesten alle mine pelliser, så jeg må oppdrive nye, ergelig når det er mange jeg har hatt i mange år. Ha en din uke!

Kathrine sa...

Du har travle vårdager utover ja:) Her kom nye 50-60cm lett snø.
Ikke alle mine pelliser overlevde dvalen i vinter. Godt du har våknet!
Herlige grønne bilder:)

Anita sa...

Da har jeg vært i drivhuset mitt og synet som møtte meg var ganske så trist :p.... Lurer derfor på om du vil selge meg ett lite utvalg av stiklinger,ønsker meg rosenknopper og selvfølgelig mårbacka eller dr. Ingrid? Hvite og lyse rosa varianter er min favoritt, så.. Ingen stor hast, for her ligger snøen ennå tung, men idag regner det så da forsvinner den FORT :0)) Gd helg!