søndag 7. juni 2009

Botanisk have!!

Botanisk have 7 juni 09 003Årets vakreste eventyr er over, undertegnede mener selvsagt Botanisk have sitt plantemarked. De siste årene har jeg stått på pelargoniumforeningen sin stand og solgt, men iår fikk vi langveisfarende gjester, og da passet det dårlig. Derfor ble hele gjestefølget dratt inn i haven,hvor vi hadde en flott plantedag alle sammen. Det var deilig å kunne bruke dagen kun til fotografering, og handle planter. Og det ble noen planter med hjem..rare greier gitt *ler*

Et par typer tagetes (spislige) , et par typer solsikker, et par typer prydgress og en diger canna. Dessuten ble det 10 nye pelargonstiklinger, nesten stolt over meg selv at det ikke ble flere..;)

Men jeg har jo ennå mine pelargonstiklinger, så garasjesalg blir det. Så førstkommende søndag er det klart, da håper jeg å bli kvitt litt av overskuddet mitt fra garasjen. Det blir jo kjempespennende!! Det skal stekes vafler, og ikke minst blir det smaksprøver av pelargongele. Men mer om dette kommer i nesten blogginnlegg. For de som allerede nå vet de vil komme, så er det bare så sende meg en mail på epelargon@gmail.com så får dere adr min :)

Men her kommer et lite knippe bilder fra Botanisk have, det er bare SÅ vakkert der inne nå. Så jeg oppfordrer alle som har mulighet til å ta seg en tur!

Botanisk have 7 juni 09 028  Botanisk have 7 juni 09 004 Botanisk have 7 juni 09 005 Botanisk have 7 juni 09 006 Botanisk have 7 juni 09 008 Botanisk have 7 juni 09 012 Botanisk have 7 juni 09 016 Botanisk have 7 juni 09 017 Botanisk have 7 juni 09 019 Botanisk have 7 juni 09 022 Botanisk have 7 juni 09 023 Botanisk have 7 juni 09 027

15 kommentarer:

Ingela sa...

Trevlig dag du verkar ha haft. Fina bilder också.

Hälsningar
Ingela

Jonna sa...

Botanisk have er det jeg savner aller mest ved i bo i Oslo.
Det, og å kunne handle grønsaker på en søndag.
Ser ut som du hadde noen fine dager!

line sa...

WOW!

Ellen Walnum sa...

Wow så lekkert! Du, er du hjemme neste mandag ettermiddag/sånn i kveldinga?

IngunnBW sa...

Botanisk hage er flott på denne tiden ja, jeg håper å komme meg innover snart. Jeg måtte velge mellom Ramme og Botaniske denne helgen, da ble det Ramme. Det er jeg glad for, selv om jeg helst ville hatt med meg begge deler.

Så du skal ha garasjesalg førstekommende søndag altså? Kanskje jeg skal ta turen innover, burde vært hos tremenningen min i Oslo også og kan jo kombinere. Hmm...tenke, tenke... Skal ikke ha pelliser, men hadde vært koselig å hilse på :) Prydgress er interessant, hvilke sorter har du? Gir beskjed om jeg tar turen jeg :)

FO - 2 sa...

Flotte bilder fra en virkelig KOSEDAG! :)

Ønsker deg ei fin fin uke. :)

Kathrine sa...

Der har jeg trasket mye. Bodde like ved i fire år. En herlig plass!
Ha en topp dag:))

Merethe sa...

Nydelige bilder fra den botaniske hagen. Der har jeg også vært flere ganger og bare kosa meg ved å gå rundt å titte. Det ligger en utfordring til deg inne hos meg. Ta den hvis du vil....:)

Hannes hage sa...

Praktfullt! Nydelige bilder, der skulle jeg ha vært.

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Hadde virkelig planer om å delta på planteloppemarkedet i Botanisk Bage i år, men tiden strakk ikke til :-(

Jeg var innover til Oslo sist i mai sammen med mor, som skulle på kontroll vedr hørapparatene. Jeg fåreslo en tur i Botanisk Hage mens vi ventet på toget hjem igjen, men med de bena hun har for tiden, var det ikke noen god ide. Dermed må jeg vente til anledningen byr seg en annen gang...

Lisemoren sa...

Veldig fine bilder :) Hørtes ut som en flott dag. Hyggelig her på sidene dine :)

Akkurat passe Frø sa...

Ja! Sant det var fint der på søndag! Ta ein kikk i bloggen min...
:O) FrueFrøet

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Å gubban for noen flotte bilder, skulle gjerne vært der en tur ja...

Ha en koselig kveld og uke...

kompoStella sa...

vakre, vakre bilder!

edgar sa...

Så fine bilder! Fikk ikke med meg så mye av hagen denne gangen.