søndag 16. november 2008

Mitt siste auksjonsvarp ;)

Helgens eskapader har bland annet ført undertegnede til auksjon på gjenbruksbutikken i Asker. Selvsagt skulle jeg ikke ha noe, men når jeg så dette skapet, ja da var jeg solgt.

Vi bor nemlig i et gammelt hus med flere stuer, og i den ene av stuene har vi kun innredet rommet med gamle såkalte by møbler fra ca slutten av 1800 til begynnelsen av 1900 tallet. Det meste av møblene har vi arvet, men noe kan man altså være heldig å få kjøpt på en aksjon. For 2 år siden fant vi en flott bidermaiersofa på auksjon på samme sted, og iår ble det altså dette skapet. Det er i nydelig mørk flammebjerk, samme som spisestuen vår + en skjenk og et annet hjørneskap som vi har fra før. Lykken var selvsagt stor, og særlig når prisen ikke var mere enn 800 kr. Så nå er det vel plassert i finstuen vår, med gamle minner vel instalert i det.

Jeg er jo som kjent utrolig glad i både loppemarkeder og auksjoner, det er nesten som en liten "memory-trip" for meg. Det er verd bare turen somregel, men noen ganger, som igår, ja så er det bare lykkedagen ;)

Ellers er det julekorttid, og iår har jeg en følelse av at mine to englebarn har gått til julebildestreik, og nekter å stille opp for fotografen , lettere sagt meg. Dermed har jeg vært nødt til å lete etter alternativer..og Otto har ikke stemmerett ennå, så muligens er det han som blir mors "offer". Vi har begynt å trene..her ble han tatt på fersken etter å ha forsynt seg fra husets gotteriskål. Det hører med til historien at han mistet sin kjempe banasjokolade når mor hadde tatt bilder. Det er jo grenser for sukkerinntak *ler*

12 kommentarer:

Laila sa...

Ja det var du heldig med, skapet er nydelig og prisen da, gratulerer.
Otto er jo bare en godgutt.

Hilsen fra landet sa...

Den passet jo helt perfekt! Det er som ment hos deg. Fantastisk flott at du fikk tak i dette og at du fant dette - og så i Asker da! ;-)

Ellen Walnum sa...

Det var litt av et varp! Gratulerer:-)
Da jeg leste om stuen din fikk jeg et bilde av en dame som rusler rundt der inne og arrangerer blomster iført lang hvit kjole med blonder og høy hals:-)

Røsslyng sa...

Wow! Et praktfullt skap du har fått fatt i. Gratulerer!!

Virker som det er mye artig med den derre fuglefyren din :)

Elisabeth sa...

*ler* Jeg skulle gjerne ha vandret rundt i blondekjole i finstuen ja, Ellea .Jeg er faktisk så "nerd" om denne stuen at tv og stereo er forbudt, det eneste som er der en en gammel Tanberg radio ;)

Anne-Berit sa...

Det var et fantastisk fint hjørneskap du har funnet,og til den prisen da,helt utrolig.Sikkert kjempekoselig å innrede den stuen med bare gamle fine møbler.
Otto må vel være et bra julekortalternativ,så sjarmerende som han er.
Ha en fin mandag!

Kathrine sa...

Flott skap!! Jeg og elsker gamle møbler! Men har sluttet å gå på loppis og bruktbutikker(ja, bortsett fra containergirl sin da, Gunda du sikkert veit om her på hageblogger)
Har for mange hus og rote rundt i, skulle gjerne hatt et stort hus som ditt:-))
Og banansjokolade er godt ser jeg? Nam!

Forresten, hvor gammel er Otto? Så en Ara på Lørdagen som var 18 år. Bare ungdommen vist, kunne bli 90.

Elisabeth sa...

Otto er rene ungdommen, kun 16 år. Han kan også bli mellom 80-100 år gammel, så han er bare barnet ;)

Unknown sa...

Utrolig lekkert skap. Bakgrunnen også her forresten. Gøyen din er så søt også. Banansjokolade ja.. vittig!!

Gamlå sa...

Heisann

Så nydelig skap dette her var, og så for kr. 800,- det var et bra kjøp. Så heldig du er som har flere stuer som du pynte og dekorere.

Ottar likte jeg også godt.

Ha en fin dag.

Kathrine sa...

Skjønner du har virkelig fått deg en "venn for livet". Hadde en papegøye engang jeg og, en dvergpapegøye. Den døde ganske ung. Før det mange undulater. Og nå har jeg blitt allergisk mot alt av fjær innendørs. Og disse kan en jo ikke akkurat ha på fuglebrettet i vinter,-)
Får kose meg med dine flotte bilder av Otto. For han er virkelig flott!! Og skulle jeg noen gang ikke bli allergisk(lite håp nå desverre)så kunne jeg godt tenkt med en papegøye igjen ja:-)

:-)

Wenche sa...

Så søt han var da, og litt av et varp du har gjort mht skapet.

Og tusen takk for stemmene i tordenbloggen :-)