tirsdag 11. november 2008

Julen er igang, hvertfall på hobbyrommet..;)

Jeg må jo bare innrømme at jeg får litt dårlig samvittighet over min manglende blogging her, det er liksom ikke nok timer i døgnet mitt om dagen. Stadig er det nye ting som dukker opp som må gjøres, og ikke minst så har jeg også begynt litt smått i hobbyrommet med litt julegaver og muligens litt for salg.
Jeg har falt for disse gammeldagse julekremmerhusene, det er noe nostalgisk over de .
Minner om en barndom hvor bl.a dette ble laget. Ikke med decopage og annet stæsj, som undertegnede har gjort her, men små rene kremmerhus med altfor mye skolelim på og gjerne litt skjevt satt sammen.
2008 kremmerhusene mine er nok litt annerledes, noen med serviettdecopage, noen med glansbilder, litt silkebånd, perler og glitterlim. Men allikevel så ligger nostalgien i bakhodet mitt når de blir til.
Her er et lite knippe av siste ukes kremmerhus :)

Noen til og fra lapper har også blitt til. Disse er i treverk, og tanken er at de også kan brukes som juletrepynt etterpå

Jeg har jo stort sett alltid med min trofaste venn Otto også. Han er nesten som minstebabyen i huset, og er vel like rampete som en gjennsomsnittlig 3-åring ;) Lykken var hvertfall stor da han fant en gammel blyant i bunnen på en av mine hollanske krukker. Og blynanten fikk et kortvarig liv i Otto`s nebb *ler*

11 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Neimen har du sett for en nydelig fuggel,er det en papegøye?Så flott den var,og de skal vel være litt rampete....
Så nydelige kremmerhus du har laget,virkelig fine alle sammen.Du er så flink!

Tonerose sa...

NYDELIGE!! Så flink du har vært - lekre var de. Så god idè med julelapper som kan brukes som juletrepynt etterpå! ;o)

Takk for kjempekoselig hilsen på bloggen - søt du er Elisabeth! ;o) Koselig at du likte nye engelen min! Vi var i sommer innom en Yankee Candle butikk, og jeg endte såklart opp med å kjøpe litt med hjem... De har nettbutikk, men man må ringe inn bestilling når det er fra utlandet. Det sendes fra usa, så det blir desverre en del i frakt... Men de har denne på salg nå, til 15 dollar! (ca 100,-) http://www.yankeecandle.com/cgi-bin/ycbvp/listing.jsp?category=%2FRetail%2FWhats%20On%20Sale%2FCandles%20%26%2338%3B%20Accessories Følg linken direkte til siden om du nysgjerrig. ;o) Jeg er alt blitt glad i den,men så er jeg generelt veldig glad i engler. ;o) Jeg vurderer å bestille litt derfra, om du er intr kunne vi eventuelt bestilt isammen og delt på utgiftene ved forsendelese. Men om du bestiller for under 200,- går det nok mye raskere og du slipper toll!

Ønsker deg en strålende uke!

Størhuset sa...

Så vakre kremmerhus du har laget, jeg lurer på om hva slags papir du bruker, må det være litt stivt? Og lager du det av sirkler? Har lyst til å lage noen sånne jeg også. Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min, har endel pelargonium jeg også, liker seg godt i gamle hus med litt kjølige rom på vinteren. Må innom pellis bloggen din å se, for jeg har mistet endel av navneskiltene på blomstene. Ha det fint:0)

Anonym sa...

Kjempesøte kremmerhus, gammeldagse og koselige :-)
Papegøye ja, de er nok mer rampetet og roter mer enn undulater, vil jeg tro. Herlige fugler da.

F I I N F O R M sa...

Kjempesøte kremmerhus! Jeg har også en svakhet for den litt nostalgiske stilen. Må jo si det hobbyrommet ditt ser veldig hyggelig ut, særlig med en sånn staselig assistent som herr Otto;))
Ha en fin dag1
Klem Tove

Demeter sa...

Så flink og kreativ du er! Wow!! De er jo råstilige!

Og Otto er sjarmerende som alltid :D

Kudi sa...

Så søte ting! Med engler og greier.. kjempefint!

Otto ruler! :D

Elisabeth sa...

Tusen takk for linken, Tornerose. Den ble bestilt samme kvelden *ler*, var en sånn MÅ-HA sak ;)
Ang kremmerhusene så er de laget av pappkremmerhus som er kjøpt på Panduro, som jeg har malt i ønsket farge først. Man kan selvsagt lage selv også av stivt papir, men når man skal ha decopage på, slik som jeg, da innbiller jeg meg at det er bedre med de i papp. Dessuten tåler de mer gotterivekt ;)

Laila sa...

Kjempefine kremmerhus, tror jeg må prøve å lage noen. Artig krabat han i krukken der. Saphira (katten min) pleide å gjemme seg i den største min og hoppe opp når jeg kom.
Ha en skapende fin helg. ( Her går symaskinen varm.)

Merethe sa...

De kremmerhusene var kjempesøte!!
Jeg elsker slike nostalgiske litt gammeldagspregede ting. Du er så flink! :)
Slike til og fra lapper har jeg også laget. :))

Cecilie sa...

Stilige kremmerhus! Godt du har Otto til å finne fram ting til deg. :)