fredag 21. november 2008

Englebarn!

Idag har turen gått til varemessa på Lillestrøm, på Hjem&Hobby messa. Kan ikke si at jeg ble veldig imponert, synes egentlig den blir litt dårligere for hvert år. Stor skuffelse ble det da jeg ikke fant min faste gjeddeburger, og ikke minst at Løiten lys ikke hadde stand iår.'


Men jeg fikk da brukt noen penger allikevel, og flesteparten gikk nok i den standen som hadde de små Carl Larsson barna i figurer. Candy design er det som har retten her i Norge til å lage disse, og på messa var de skikkelig billig! Jeg kjøpte 2 poser med forskjellige figurer, både store og små, men flesteparten er fremdeles pakket ned i sine esker. Bilde kommer derfor senere. Men denne, måtte jeg bare pakke opp å sette i finstua. Disse to englebarna bare måtte jeg ha, og ikke minst fordi jeg er så heldig å ha to herlige englebarn selv, en jente og en gutt. Jeg synes den bare er vidunderlig!


Også må jeg takke http://lineshobbyverden.blogspot.com/Line for denne awarden, tusen tusen takk, jeg ble kjempeglad.

5 kommentarer:

Anne-Berit sa...

De englene var nydelige,skjønner godt at du falt for dem.Ønsker deg ei fin helg:o)

Anonym sa...

Åh, nommen, så flotte engler. :)

Laila sa...

Tror nok det står mange sånne lamper rundt omkring, takk for at du syntes det var ok, var litt i tvil. Nydelige små englebarn. Jeg skal på julemarked her i morgen, blir litt av det gamle slaget, med kanefart og juleverksted og glassblåsing. Vi har jo en kjent glasskunstner her i grenda, Kari Håkonsen. Jeg gleder meg, Ha en fin helg. p.s. alle graniumbarna døde (for mye vann)

Ellen Walnum sa...

Å helledussen for noen nydelige englebarn. Jeg elsker Carl Larsson!

F I I N F O R M sa...

Kom til Løten da vel! Så finner du virkelig masse fint til jul på Løiten lys!
Hilsen utflytta "løtensokning" ;))