torsdag 3. juli 2008

Mitt hjerte ligger i fjellet.

Undertegnede har hatt deilige dager i frisk fjelluft, og kost seg med turer, natur og ikke minst stillhet, som idag nesten er en skatt i seg selv.

Skåbu har turen gått til, en liten bygd 850 moh. Det er et paradis for alle som liker fred, ro og ikke minst vakker og vill natur.

Kirken ligger vakkert til i sentrum og er absolutt verd et besøk
Blomster finner jeg jo overalt, og ingenting er så vakker som mange av våre kjære markblomster.Og selv en avblomstret løvetann er vakker, synes jeg da ;)Fjellturer har det også blitt mange av, disse er tatt fra Skardsfjellet, en fjelltopp det absolutt er verd et besøk. Derifra kan man se Rondane og Jotunheimen bl.a. En tur med mange synsinntrykk.


Dette var hvertfall en liten start på alle mine bildeopplevelser i fjellet. Det kommer nok flere bilder og historier etterhvert :)

2 kommentarer:

Kathrine sa...

Hei:) Ja, dette var kjente trakter. Ikke så langt til min hjembygd og mine fjelltrakter, Gausdal Vestfjell. Flott natur, både Skåbu, Jotunheimen og Vestfjellet:)
Og Skåbu er jo Nord-Europas høyeste fjellbygd i beliggenhet. Nydelig natur!! Herlig!

:D

Hilsen fra landet sa...

Så nydelige bilder - du ser virkelig skjønnheten i naturen og de enkle tingene. Kjenner naturen godt her i sidedalen ja! :-)

Selv lengter jeg jo til saltvann jeg da vet du!