mandag 28. januar 2008

Frø og såtid...

Ja, nå er det frø og såtid, og jeg har gledet med allerede i mange uker til dette.
Med så mange herlige plantevenner, ja så har frøene strømmet inn i 2007. Og i en vakker julestrømpe fikk jeg masse av frø i julegave fra Kristin (Villemo), gjett om det var ei som jublet på julaften.


Nå er det endelig tiden til å begynne å så noen av frøene, pelargonene skal i såjord denne uken.


Dessuten fikk jeg masse spennende vamulefrø fra ei svensk byttevenninne, utrolig masse morsomt og spennende. Og jeg må jo bare innrømme at jeg har blitt en liten valmuefantast i 2007, hadde få vakre valmuer som jeg sådde selv ifjor at det ga mersmak til å prøve enda flere sorter.


Ved siden av dette har jeg en hel eske med frø, noen har jeg fått, byttet til meg og noen er kjøp. Jeg må vel si at når plantesenterne solgte ut frøene sine i høst, ja da var undertegnede der *ler*

3 kommentarer:

Anita sa...

Åh! Så spennende! Tidligere sådde jeg mye grønnsaker, og litt blomster, men i år vet jeg ikke om jeg orker! Sneglene spiser jo opp alt av grønnsaker, og pelliser håper jeg at jeg har mange av! Får ta det igjen til neste år og heller kose meg med det som du får til! Jeg vil gjenre se bilder av vitrineskapet ditt!!!
Klem fra ANita

Mita`s hjørne sa...

Å jo, nå er det spennende tider... blir litt såing av frø her også snart... gleder meg så til våren...
Mange flotte frøposer du har har fått, det er jo så koselig å kunne bytte frø...

Ha en koselig dag og uke...

Demeter sa...

Koselig at frøene falt i smak, Elizabeth :D Artig å se bilde av strømpa på blogen og frøposene, hehehe! Håper det blir masse fine planter av frøene. Kos deg videre med såing og ompotting! Jeg skal huske på å nevne på den coleus-stiklingen til tanta mi, jeg mener jeg sa jeg skulle skaffe deg det i fjor sommer....treg jeg da vet du...