fredag 25. januar 2008

En hektisk januar...

Åee..så koselig at det er så mange innom bloggen og hilser på, jeg blir så glad for å lese alle de koselige kommentarene deres :)
TUSEN TAKK, ALLE SAMMEN!

Og tusen takk for alle Awardsene..jeg må visst sette meg litt bedre inn i hva det betyr ;)
Linda, eterisk olje har jeg kjøpt endel hos Saape, Panduro hobby også har jeg kjøpt endel i helsekost i Sverige. Hvilken var det du tenkte på evt?

Og fuglen min (rødhalet afrikansk gråjakko) Otto, ja han er løs alltid når jeg er hjemme. Har sitt eget papegøyestand, det er en diger pinne med oppsamlings kasse under som tar imot det som kommer ut av fuglen *ler* Han er supertam, prater og ler og henger aller helst på skulderen min ;)


Egentlig har jeg nesten litt dårlig samvittighet da jeg kom inn i bloggen idag, det er så lenge siden jeg har skrevet innlegg her, ja for hos meg så flyr dagene alltid i januar.

Har to barn som begge to fyller år i denne mnd 14 og 16 , og derfor blir det mange selskaper og ting som skal ordnes i de dagene etter jul. Men ikveld er siste selskapet, og takk og lov for det *ler*

Ellers har jeg handlet enda mer på Panduro (bombe...)t.o.m en Tilda engel. Men det tror jeg ble et bomkjøp! Jeg skjønner jo ikke stort av denne bruksanvisningen, jeg som er analfabet når det kommer til å sy... Vel, man trenger jo en utfordring også får vi se hva som skjer, kanskje det blir et mirakel i hobbyrommet..*ler*


Må jo legge ut et bilde av en av de mange kakene som har blitt fortært her de siste ukene. Jeg er bare glad for at kakestyret nå er over (meget lei av kaker..), men kanskje en av dere får lyst på en kakebit ;)

7 kommentarer:

Inger sa...

Tusen takk for titten på bloggen din. Du har mye flott her. Jeg ble litt nyskjerrig på de oljene du kjøper fra Sverige, er det en nettbutikk e.l., evt. hvordan får jeg kontakt med den? Setter pris på om du har mulighet til å svare meg.

Monica Therese sa...

Åh,så glad jeg blir når jeg ser at det er aktivitet på bloggen din igjen *glise* !!
Har vært innom titt og ofte,og idag ble det en virkelig nice surprise,men jeg skjønner at tidsklemma kan ta knekken på enhver blog skriver!! (har vært der selv..hehe..) Ha en strålende hobby helg!!

Linda sa...

Hei Elisabeth!Takk for hilsen hos meg .Jeg lurte på hvor du hadde kjøpt GERANIUMOLJEN? God helg!
Hilsen Linda :))

Anita sa...

Regner med at du leste den norske delen av bruksanvisninge!!! *ler*
Er helt sikker på at dette får du til! Fikk forresten en usydd Tilda engel her om dagen av en dame som hadde sett på bloggen min! Hun hadde fått den til jul men hadde ingen tro på at hun ville klare det selv, så nå skal jeg sy den for henne! Nå skal jeg pakke ferdig også skal vi reise!!
Skal bli såå godt!
Gleder meg til å se mere til deg nå framover!

Elisabeth sa...

Tiriltunge og Linda, jeg har svart dere i bloggen deres ;)

Monica T, ja det har vært et opphold ja..blir jo nesten skamfull over min egen skulk *ler*
Fint å være tilbake igjen.

Anita, joda jeg har lest den norske versjonen *ler* Kunne like gjerne vært finsk..*ler enda mer*
Men jeg skal prøve har jeg lovet meg selv..;)

Linda sa...

Takk,takk.

Hilsen fra landet sa...

Så store de blir! Vi har også hatt to bursdager til barna nylig, så jeg er også litt fed-up av kake egentlig - ellers takk! ;-)

Januar er snart gått - lysere tider kommer!

Sår du pelliser kanskje? Eller får du stiklinger? Jeg har ikke sådd noen enda men forsøkte å krysse to slag i sommer og skal så frøene... er veldig spent på resultatet!!