fredag 7. september 2007

En travel uke :)

Nå var det plutselig blitt noen dager siden siste oppdatering, men her har det vært travelt.
Ja, koselig travlet må man understreke.

Har hatt besøk av blomstervenner og det er alltid så koselig. Jammen fikk jeg ikke masse pelagoner også. Og det er utrolig snilt, særlig kjærkommende gaver er det jo siden jeg har slitt i hele sommer med sykdommer på mine pelargoner og mistet i bøtter og spann :(


Men nå blomstergavene kom i hus, ja da ble drivhuset rengjort for både tomater og agurker, teppe og stol og bord kom på plass og alle mine elskede blomster.


Finnes det noe bedre sted å være enn i et drivhus omringet av blomster og dufter, neppe!
Så her sitter jeg da, hører på radioen, småsnakker med plantene og løser de fleste verdensproblemer. Om bare verden hadde hørt på meg da..
Jeg er så utrolig glad for alle de nye plantene jeg har fått, det har vært en trist sommer med tanke på alle jeg har måttet kaste, men heldigvis kom da noen nye i hus. Ja, også var ikke alleblitt syke da så noen har heldigvis overlevd "pesten".
Jeg koser meg masse med mine engler og engelske pelargoner om dagen. De er jo rene kunstverket, bare se.. Dette er Svardsjø!


Rasberry Ripple...Swedish Angel..
Copthorne..Randy..På onsdag var jeg på besøk hos Zurra også, og fikk nyte av hennes utrolig flotte pelargonesamling og ikke minst hennes kunnskap. Ikke nok med det men jeg reiste hjem med 24 nye pelargoner. Gjett om jeg var glad!

Og rosinen var jo absolutt hennes malte heks som jeg fikk kjøpe av henne. Så nå har jeg en helt ekte Zurraheks i mitt hjem, det er det ikke mange som har ;)

Er den ikke både ond og vakker? ;)

10 kommentarer:

Kudi sa...

Ååå, den copthorn (?) var jo voldsom nydelig da.. ååå...
Godt å høre du har hatt det gøy! :)
Og gratulerer med ny heks! Tøff ting!

Fru Keilegavlen sa...

Så utruleg flotte blomstrar du har!!!

Fru Dart sa...

Sååååå koselig du har det i drivhuset ditt. Må være rene rekreasjonen å få sitte der og bare nyte alle de vakre blomstene du har. Den heksa var råstilig da. Ha en super helg c",)

Anonym sa...

For et nydelig lite pustehull drivhuset ditt er da! Tror jeg tar med meg en stol og kommer.... :)

Monica Therese sa...

Utrolig flott drivhus du har =) Nydelige blomster også =)
Heksen var herlig "ond"

Hilsen fra landet sa...

Tror det var endel bilder jeg ikke fikk opp... Men hva slags sykdom er du har hatt? Har hatt noen slags "visne" eller brune områder på en plante, men jeg har tatt av disse bladene og håper det beste... kanskje jeg burde kastet den? Så fant jeg noen lus på en annen (!!) Ble veldig overrasket da... Satte den for seg selv og tok av nesten alle bladene og følger med den. Nå har jeg ikke sett noen på lenge. Burde denne også vært kastet for å ikke smitte de andre?! Så grusomt å kaste! :-|
Men er det ikke veeeldig langt til Zurra?

Elisabeth sa...

Tusen tusen takk for ale koselige kommentarer. Jeg blir kjempeglad hver gang noen har skrevet i bloggen min. :)

Landsliv, neida Zurra bor bare ca 1 3/4 time fra meg. Går fort til Strømstad fra Bærum vettu.

Og ang plantene så ville du ha sett om de hadde fått den hardnakkende soppsykdommen som har herjet her. Da ville de nemlig ha dødd, enkelt og greit.
Det er det som har skjedd med de av mine som ble syke, de bare visnet og døde.
Jeg ville ha isolert de plantene som så skikkelig dårlige ut, hvis du har noen av de. Og lus, ja det har vi alle innimellom. Planter og lus hører vel sammen *ler*

Anonym sa...

Jo zurra hun kan.Hun gjör ikke noe til 90 prosent,-hun gjör det til 200.
Male,det kan hun virkelig,og er veldig kritisk för det blir som hun vil ha det.

Hilsen fra landet sa...

Selv om jeg er oppvokst i distriktet ditt, elisabeth, så har jeg faktisk ikke reist til Strømstad... tenker det er veldig lang. Bodde i Stockholm en periode og det er jo virkelig langt da.
Nå fikk jeg opp bildene av drivhus også! Det står øverst på min ønskeliste ja. Utrolig samling du har da! Ser idyllisk ut å ta inn stoler og tenne lykter der på de mørke kveldene. Ha en god søndag!

Anonym sa...

Må bare si tusen takk for kommentaren på bloggen min, og at jeg misunner deg du som har eget drivhus og alt! Vært en stor drøm lenge det.