søndag 26. august 2007

Om drømmer, småbruk og dahliaer..

Jeg synes det er så utrolig koselig med alle hilsene dere legge igjen her, tusen tusen takk, jeg leser hvert eneste ord dere skriver :)

Det er vel noe i oss mennesker, vi liker å få tilbakemeldinger på det vi gjør og skriver, de fleste av oss liker det.


Idag har min kjære og jeg vært på visning. Småbruk i Lier med 54 mål tomt rundt seg. Idyllisk og fint, og akkurat passende til et lite sommersted. Men vi slår nok tanken fra oss, mye og oppgradere og dessuten var det låst bom inn til eiendommen. Og jeg da våknet mitt sosiale vesen å begynte med en gang og fabulere med hvor tungvint det vil være å kjøre 2 km for å åpne bommen når man fikk gjester...*ler*

Men fint var det, landlig med masse skog, fjell og mark til å dyrke. Men alikevel ikke helt det vi drømmer om.
Det er godt å ha drømmene videre, noe skal man jo ha å kunne strekke seg mot.


Ellers så er jeg så imponert over mine Dahliaer om dagen , de er rene kunstverket . Og absolutt en plante som jeg vil samle videre på. Jeg har liksom ikke oppdaget den skikkelig før nå jeg , treg som jeg er...;)

Denne vet jeg dessverre ikke hva heter. Har visst greid å kaste en av posene som jeg kjøpte, uff!Karnskje noen andre kjenner den igjen? Vakker er den uansett.

Dette er hvertfall Pink Attration, vakker og kompakt blomst.

1 kommentar:

Hilsen fra landet sa...

Så spennende hvis dere ser dere om etter et landsted! Det er mange momenter i en avgjørelse... og det du skriver om mengden arbeid med oppgradering er en viktig vurdering. Vi har i overkant mye her hjemme... særlig på det andre huset der vi selv ikke bor. Håper du oppdaterer oss om det skjer noe på den fronten! :-)