tirsdag 26. oktober 2010

Nebb, klesvask og 10 kilo villfuglblanding!

Endelig er hagen klar for vinter, potter er tømt, løvet er raket, plantene som skal overvintre er der de skal være og jeg er lykkelig! Det er så deilig når man kjenner at NÅ kan snøen få komme, og ikke være nødt til å få snøsjokket og ikke minst snøpanikken. Jage rundt og redde det som reddes kan i snøføyka *ler* Så nå blir det inneaktiviteter videre.Otto fikser klesvasken 006

Jeg er jo så “heldig” at jeg har en meeeget ivrig hjelper når det kommer til husarbeid. Otto papegøye vil nemlig være med på det meste, eller helst med nebbet i alt. Så når klesvasken skal brettes, ja da er selvsagt Otto ivrig med, jeg skal ikke påstå at det hjelper særlig, ikke går det fortere heller, men innsatsviljen, ja DEN kan ingen ta fra han.

Otto fikser klesvasken 010

Otto lurer veldig på om denne bhen kunne passe…

Otto fikser klesvasken 012

Men nei…den ser litt stor ut

Otto fikser klesvasken 014

Otto fikser klesvasken 016

Utefuglene holder også liv, de spiser 10 kilo villfugblanding i uken, og er noen skikkelige lubbene fjærdotter der de sitter ute i hekken vår. Pus venter selvsat på at en ikke klarer å lette slik at den også kan få seg litt…fuglestek Smilefjes som blunker

Utefugler og katt 038Utefugler og katt 046

Utefugler og katt 018

3 kommentarer:

Edgar sa...

Det er godt å være ajour når man har mye planter :-)
Koselig med dyr rundt seg, og Otto ser ut til å være trivelig selskap.

Her har ikke fugleforingen startet ennå. Kanskje på tide - fuglene har høstet mye av årets bær allerede.

Vivishagerom sa...

Så herlig han Otto er :-))) Virkelig en flink hjelper!
Jeg må finne meg et nytt fuglematingssted til vinteren. I fjor hadde jeg på veranda'n og det ble så mye søl, at jeg må finne en plass der det ikke gjør noe med søl. For mat må jo fuglene ha!!

Merethe sa...

Det er godt å bli ferdig med ting i hagen før snøen kommer. Vi har fått inn alt vi også. Artig å se papegøya hjelpe til. Vi har en hund som stikker nesa si borti alt. Hun skal også være med. Det er koselig med dyrene, de lager liv i heimen. God helg Elisabeth.