tirsdag 19. oktober 2010

Loppevarp!

For dere som har fulgt med i bloggen min en stund så vet dere jo at undertegnede er en loppoman*Ler* Stort sett så går jeg bare å titter, gamle minner med gamle ting er kanskje grunnen, hvem vet.. Men NOEN ganger så finner man varp, såpass han man nesten hopper over et par hjerteslag når man plutselig beskuer noe på et bord man bare ha.

Lørdag var en slik dag, jeg var på loppis i en lokal kirke (kirkeloppis har ofte mye fint, et lite tips) Og DER sto det, kaffeservice som jeg har ønsket meg, men som har gått ut av produsjon. Service er kongelige brudebuketter fra Firkløver, de lager masse lekre servicer, endel av de er samleservicer. Dette er et av de.

Jeg var vel borte ved bordet med et byks, og spurte hva de skulle ha for det. Service var komplett, 12        kaffekopper med skåler og tallerker, uten noen hakk!! Vedkommende bak bordet lurte på om jeg ville betale 120 kr..????120 KR….Jeg kunne godt ha gitt 1000 kr, men 120 kr kom opp av lommeboken i full fart, og service ble pakket ned. Mannen i huset var også kommet inn og lurte nok litt på hva vi skulle med ENDA ett kaffeservice, men et blikk på fruens glade fjes, så skjønte han at HER var det bare å holde munnen lukket, her snakket vi om varp *ler*

Jeg er hvertfall blitt en lykkelig eier av kongelige brudebuketter, hipp hurra.

Jeg må også legge til at jeg fant krystallbollen til middagsservice vårt også, så dagen ble komplett!

Har prøvd å ta noen bilder av kaffeservice mitt, ikke så lett å vise det slikkelig bilder, men dere får vel et lite inntrykk :) Det er hvertfall 12 forskjellige brudebuketter, står under på tallerker og kopper hvem sin bukett det er, og når de giftet seg. Kjempegøy!

Johans 93 års dag 013Johans 93 års dag 015Johans 93 års dag 014Johans 93 års dag 018Johans 93 års dag 019Johans 93 års dag 017Johans 93 års dag 016

 

4 kommentarer:

Seascape sa...

OJJJJJJJJJJJJJJ så heldig du var også bare 120.- kr Ja da tenker jeg du smilte i fra øre til øre :-)) Gratulere med et supert loppe funn.

Sulvis sa...

Jeg forstår entusiasmen! Litt av et varp! Sett på kaffen, så kommer jeg! Får jeg velge kongelig bukett selv?

line sa...

Loppemarked er gøy! Spesielt når man kommer hjem med slike varp. Kos deg med serviset :))))

Anonym sa...

Vilken lyckad Loppmarknadsdag ; så mycket fint <3