mandag 25. januar 2010

Litt AV en dag!!!

Dagens største lykke må jo ha vært turen i postkassen, for hva fant jeg der…?

Jo en diger pakke fra Rigmor..Det ble springmarsj inn, papiret kom av, og hva fant jeg..? Jo, er nydelig sjal som hun hadde laget til meg. Jeg er bare så målløs , takknemlig og rørt, jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Jeg bare elsker sjal og skjerf, så dette var jo bare så midt i blinken som det kunne blitt.

 Blogg og bilder til artikkel 026Blogg og bilder til artikkel 028 Blogg og bilder til artikkel 027 

Masse servietter var også med, ja så dette ble bursdag og julaften på samme deg, hipp hurra og tusen takk til deg Rigmor!

 Blogg og bilder til artikkel 019 Blogg og bilder til artikkel 021 Blogg og bilder til artikkel 022 Blogg og bilder til artikkel 023 Blogg og bilder til artikkel 024

Det slår meg stadig hvor mange gode nettvenner jeg har fått, både gjennom bloggen, og mange forum. Man føler seg så rik med så mange mennesker rundt seg, både i RL og i nettverden.

Jeg har  hatt et “stolt mor” øyeblikk i dag også, ja ikke det at jeg stort sett alltid er stolt av mine unger, men i dag var jeg litt ekstra stolt av datteren min på 17 år. Hun fikk tilbud om å tegne et CD cover for ”Fisk på disk” for en stund siden, og i dag fikk vi se det ferdige produktet. Mor synes jo dette er kjempestilig, og ikke minst meget passende for gruppen og ikke minst for tittelen på cden.

Fisk på disk

Frø har også kommet i jorden i dag, årets første faktisk. Og jeg har sådd pelagonfrø. Jeg samlet nemlig masse frø i hele fjor fra mine zonaler, og en del av disse har blitt lagt i såjord i dag. Det morsomste med disse er at ingen blir helt identiske med morplanten, så her kan det bli ”eventyrblanding” og forhåpentligvis kanskje noen vakre pelargoner. Jeg gleder meg til ny blomstersesong, det er sikkert!!!!

  Blogg og bilder til artikkel 018

Otto gleder seg også, hvertfall over at han endelig kan tygge litt på lecakuler igjen, jo det har vært en god dag for både folk og dyr idag!Blogg og bilder til artikkel 015Blogg og bilder til artikkel 013

8 kommentarer:

orchis sa...

Heldige deg som får så fine pakker. Men du har nok gjort deg fortjent til det.
Otto falt jeg fullstendig for. Ser veldig lur ut på bildene, som om han pønsker på noe. Herlig!
God uke til deg.

Marita sa...

SÅ koselig overraskelse! Så du samler på servietter? Jeg har nok en del slengende etter diverse samlinger du kan få, om det ikke er bare noen spesielle motiv/typer du samler på?

Elsa sa...

Heldig du som får sånn flott overraskelse i posten.
Det var et flott coverbilde datteren din hadde laget. Skjønner godt at du er stolt mamma:)
Din gode hjelper Otto er bare helt knæsj der han sitter.

Lykke til med frøsådden:)

Ellen Walnum sa...

Å så heldig du er da! Og jeg skjønner godt at du er stolt av avkommet! Utrolig bra!

Monica Therese sa...

Sjal i englemasker er så fine =)
Otto er også fin ;)

Seascape sa...

Det var bra at englemaskesjallet falt i smak. Du overrasket meg med et nydelig decoupage egg fylt med frø i vår og da måtte jeg finne på noe til deg :-) Og da falt valget på englemaskesjal.

Kan godt forstå at du er kry av din datter. Det var kjempe fint det hun har tegnet.

Og pellis frø er kommet i jorden. Jeg er ikke begynt å så ennå, har litt jeg må gjøre før jeg setter i gang å så. Jeg gleder meg til en ny sesong i hagen.
Stor klem fra Rigmor~~Seascape~~

Edgar sa...

Så gøy du har vært så heldig:-)

Må si din datter er dyktig! Så veldig proft og coolt ut - likte de matchende hodetelefonene!

Lykke til med frøene også. Det blir spennende :-)

Vivishagerom sa...

Hei. Ja, nå er det frø som gjelder her også. Plutselig så kom kikket og jeg tvi holder på den, så den ikke forsvinner igjen så fort. Noen potter har tatt turen ut, og flere står for tur til helga.
Så flott med pakke fra gode venner og servietter får vi jo aldri nok av.
Kos deg videre med frø, potter, jord og servietter. Det var litt av en blanding. Han Otto er jo bare helt skjønn.