torsdag 21. januar 2010

Det gror.

For de som har lest i bloggen min før så vet sikkert noen at jeg tok en haug med høststiklinger , jeg kastet jo nemlig masse morplanter da jeg bestemte meg for å bare varme opp 1 drivhus i vinter. Man kan jo innskyte her at undertegnede er veldig glad for den avgjøelsen siden vi har hatt den  verste kuldeperioden  1940- tallet. Vel, slik kasting blir det jo stiklinger av, og jeg var jo noe i tvil om roting og overlevelsesevne på disse. Lang, mørk vinter, og ikke minst en heller dårlig sommer. MEN jammen har de fleste klart seg, tross for mine noe dystre forventninger. Selvsagt har endel bukket under, men overraskende mange har klart seg, og hipp hurra for det!!

 Div til blogg -10 002

Mine unger kom en dag og mente at det så ut som en hasjplantasje på planterommet, hvertfall syntes vennene deres det. Slik er det når man har en plantegal mamma , hoho!

Også har jeg jo fått serviettpakke av Viviann, MASSE flotte servietter, og lykken er fullkommen. TUSEN, TUSEN TAKK, VIVIANN!!!

Div til blogg -10 003

6 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Her har de fåt pellis stiklingene jeg satte i høst klart seg overraskende bra ute i drivhuset:) Det er verre med fuchsia stiklingene.......

Vivishagerom sa...

Så bra at du likte serviettene og flere kommer. Kjøpte noen nye pakker i går.
Jeg er veldig spent på hvordan det har gått med mine pelliser og fuchsia, tror nemlig dem har hatt det litt kaldt i vinter. Jeg kaster på dem litt vann inne i mellom og håper på det beste. Tiden for litt rydding og tilrettelegging i lysthuset står vel snart for tur. Håper ikke alle er døde.
Ha en fin fredag. Klem

Laila sa...

Jeg fikk stiklinger av flere forskjellige, for å prøve. Nå står det to skrantne igjen å holder på å dø, så det var ikke vellykket. Men heldigvis får jeg nye nå utpå våren. Masse flotte servietter.
Ellers står det øverst på siden din at det 28 dager til jul, håper ikke det er sant, he he.
Klem Laila

line sa...

Så flott at stiklingen kommer seg :-) DET LIKER VI! Her har mine fått plass på et rom i kjellern - der de bare skal OVERLEVE. Skulle nok snart hatt litt lys og sånn, men vi får se.

Snart starter frøsåingen, og det gleder jeg meg til - jeg som fikk drivhus i høst :-)

Ha en strålende helg

Hilsen fra landet sa...

Jammen greide du det også! Du må jo starte gartneri snart! :-)

Merethe sa...

Det gror hos deg ja...koselig å se..da går det riktige veien. :)
Har noen serivetter men sikkert ikke noe av interesse for deg. Bruker jo litt til decopage men det er mange ihver pakke :)