søndag 8. november 2009

Skal vi bytte?

 

Jeg driver jo endel med decopage, synes det er spennende å se alt hva man kan trylle frem ved hjelp av bare noen servietter. I mange år nå så har også undertegnede derfor snoket rundt i servietthyller, stadig på jakt etter nye små “skatter”. Og jammen har det blitt endel serviettpakker iløpet av årene. Stadig har middags og kaffeservietter også havnet i min veske, når jeg har vært på besøk rundt hos venner og bekjente. Man får heller la være å grise med saus og poteter, servietten er hellig.

Jeg merker jo også at samlerinteressen har meldt seg. Alle har vi vel samlet på servietter som småpiker, noen i gamle konfektesker, andre i poser. Jeg var også med der, samlet både på papirdukker, glansbilder og servietter. Og nå i godt voksen alder, ja så merker jeg at dette samlergenet plutselig melder seg igjen *ler*

Derfor så fikk jeg den lyse ideen om å etterlyse noen byttevenner. Kanskje du også samler, eller om du driver med decopage? Uansett har du noen servietter, som du ønsker og bytte bort, ,så meld deg gjerne. Nå håper jeg at mange melder seg, og ikke minst at jeg får byttet til meg mange nye flotte servietter. Jeg har masse å bytte imot :)

Siden jeg også samler på servietter så er jeg ganske altspisende, både gamle og nye servietter er like intressante. Mitt eneste krav er at de må være med et motiv eller mønster.

Dere som evt vil bytte må gjerne si ifra hva slags type servietter dere er intressert i, spesielle typer motiv etc.

Her ligger litt av de jeg har i bytte.

servietter 011 servietter 001 servietter 002 servietter 003 servietter 004 servietter 005 servietter 006 servietter 007 servietter 009 servietter 010 servietter 016

Håper det finnes skatter her som noen vil bytte til seg. Hvis du vil bytte send en mail til meg. Adr er epelargon@gmail.com.

Somsagt så driver jeg endel med decopage, og her er noe av det som har blitt til i helgen. Brettene skal brukes til kubbelys som jeg også skal støpe selv. Det blir nok noen julegaver ja ;)

 servietter 012 servietter 013servietter 015 servietter 014

18 kommentarer:

My little footprints sa...

Å guri malla så mange servietter!!
Jeg måtte bare si det først, hihi :) Tusen takk for både besøket i bloggen min og koselig hilsen!!
Ja her var det jammen mange fine servietter. Jeg driver jo litt med decopage, men bare litt. Så jeg har ikke så mye servietter. Det jeg har er servietter som er kjøpt i norge det siste året. ikke mye. Jeg glemmer rett og slett å se etter slike ting når jeg er ute og reiser. Jeg ser det er mange som er flinke til å se etter både det ene og det andre, passer på å få med seg lys, servietter, stoff og bånd. Tenker ikke på sånn jeg.. hihi.. Men skal nok bli flinkere til det! Ser at det kan være litt lurt :)
Håper det er noen som har noe du kan bytte med, synes det var en smart ide! Man kan kanskje gå litt "trørr" av noen typer etterhvert og har brukt det mange ganger, da kan det jo være ålreit å bytte! Skal huske på deg neste gang jeg finner noen unike ;)
Ønsker deg en fortsatt fin høst-kveld!
Klem fra Beth

My little footprints sa...

trørr er selvfølgelig ikke et
eget-laga ord eller en veldig snål dialekt i fra østfold, nei der skulle det jo selvfølgelig stå trøtt.. hihi :)

Elisabeth sa...

*ler* Jeg elsker jo nye ord, Beth ;)
Og husk at man ikke behøver å ha "unike" servietter for å bytte med meg ..;)

Vivishagerom sa...

Servetter får man aldri nok av. Har sendt deg mail.
Så flotte ting du får til med å lime på serviettbilder.
Godt vi er flere med samme dilla.

Kathrine sa...

Mange flotte servietter her ja!
For noen år siden jobbet jeg i en butikk som hadde hundrevis av servietter(Trondheims største utvalg i noen år). Mange tok jeg med hjem, og nå ligger de i esker. Ungene fikk mange, og de ligger nå litt her og litt der.
Da det kom inn nye servietter i butikken, var det alltid en prøveserviett øverst i kartongene. Disse, og mere til tok jeg med hjem.
Decopage har jeg aldri falt for, enda..Tanken var å spare på alle de hundrevis av serviettene om kanskje ungene ble interessert. Vi har generelt samlermani i familien. Mannen min samler bøker, musikk og pingviner. Jeg antikviteter(møbler, porselen, redskap, leker mm) katter, stauder, gamle medisinflasker, ting fra fjæra, egg fra forskjellige fugler, fjær, gamle fotoapparat osv osv..
Huset er fullt ja,)
Kan du skjønne vi ser på Tingenes tilstand?? He..Mye snadder der.

Rekner med du får bytterespons etter innlegget her.
Ha en fin fin ukestart:)))

Merethe sa...

Hei Elisabeth. Ja du hadde mange fine servietter. Har jo en del jeg også, men om det er noen du ikke har er vanskelig å si :)
Brettene du har laget var kjempefine. :) koselig med innlegg fra deg. :)

Anne (Moseplassen) sa...

jeg kom til å tenke på frøboksen som vandrer på hagegal, hva med en vandrende serviettboks ;)

Samlet også på servietter når jeg var liten, men det var nok kun fordi moren min synes de var fine, jeg var nok mer avholden og synes det var et snålt konsept. Absolutt ikke samlemani i meg - men man skal aldri si aldri, plutselig har jeg funnet en samlepåting jeg også *ler*

Elisabeth sa...

Vandrende serviettboks, ja det ville ha vært noe *ler* Er nok litt liten interesse, dessverre.
Og Merethe, jeg er alltid intressert i bytter, er ikke så nøye om jeg skulle ha noen av de. Da blir de bare byttet bort med en annen evt ;) Så har du lyst-har du lov ;)

Min Verden sa...

Det er en god ide å bytte servietter. Jeg har en haug, men jeg driver ikke med decoupage. Jeg bare samler i skapet :)))) Du har mange nydelige eksemplarer! Vel, jeg poppa innom for å si at jeg ikke har glemt pelargoniastiklinger. jeg skal nok få gjort det på et eller annet tidspunkt. Skjønner ikke hvor denne høsten ble av. Snakkes, når du minst venter det :)

Lene fra Lillehammer sa...

Hei på deg min venn! Så flink du er med decopage og jøsses så mange flotte servietter. Jeg var også en ivrig samler av servietter da jeg var lita og hadde de stolt liggende i en konfekteske. Men de er nok desverre borte for lenge siden.
Så må jeg også få takke for det flotte du skrev om mitt nye rom på annekset, koselig at du syntes det var fint. Skal si det har blitt totalforvandling der. I fjor så det jo helt forferdelig ut der og ble jo, som du kanskje har fått med deg, brukt som planterom. Slik blir det ikke lenger selv om jeg skal så litt i år også, men bare en brøkdel av det jeg har hatt tidligere. Nå skal jeg forresten få lagd en egen pellishylle hvor jeg kan oppbevare alle pellisene i vinter, de er ikke så veldig dekorative i kjøkkenvinduet lenger, men jeg skal absolutt ikke gjøre den samme feilen i år som i fjor, å plassere de i mørk kjeller. Nesten alle døde jo da desverre med unntak av noen eldre, hardhuse pelliser.
Men du, du som har så god greie på pelliser. Skal jeg klippe de godt ned nå og bare gi de moderat med vann i vinter?
Klems til deg!

Hannes hage sa...

Decoupage er bare så moro, og jammen er det lekkert, det du har laget. Hørtes flott ut å bytte servietter, jeg må bare kikke gjennom serviettlageret mitt først, kan være det er flor lite i lageret mitt til at jeg akn bytte nå. Sender deg i så fall en mail om det blir aktuelt, for jammen har du mange flotte servietter.

RandiF sa...

Kjempefin julegaveidè de brettene. har prøvd litt decoupage og syns det er gøy, er derfor alltid på utkikk etter vakre servietter.
Hva er de brettene laget av? Kan du lime på plast og porselen også, eller må det være tre eller papp?

Vivishagerom sa...

Hei
Nå er serviettpakka sendt og jeg håper du blir fornøyd. Kanskje du har alle sammen ?
Håper du får en flott dag. Jeg sitter å ser på servietter på nett. Fått dilla !

Hilsen fra landet sa...

Du må ha stooort hus til alle serviettene dine jo :fnise:

Jeg har ingen å bytte, bortsett fra to påskeservietter :-D

Men av utvalget ditt så er det jo litt av hvert og jeg vil tro du har god sjanse på skikkelige bytter der ute. For ikke ante jeg at det gikk an å få til slikt som du gjør. Forstår at det er moro!!

Elisabeth sa...

Vivi, jeg måtte faktisk ut å kjøpe en haug med nye juleservietter idag *ler* Fler som har dille ja...
Landliv, bytting er gøy, og serviettbytting enda mer gøy. Bare prøv ;)
Lene, jeg ville ikke ha klippet pellisene nå, vent til våren ;) Og vanning blir etter temp. Står de kaldt skal de vannes minimalt, så må du øke vanningen hvis de står varmt.
Hanne, har du noen servietter du vil bytte bort, rop ut!!

krinkelkroken sa...

Så masse lekkert du lager , og for noen nydelige servietter.
Samlet også på servietter når jeg var liten , og de har jeg enda;)
Kjøper ofte med meg servietter når jeg ser noen som er litt spesielle, men har nok ikke så stort utvalg som deg.
Har prøvd meg litt på decoupage,men ikke noe avansert, ser du er kjempekreativ.
Ha en deilig torsdag, snart helg;)
Beathe

Margrethes hus og hage sa...

Oj, skal si du har en flott samling :) Jeg har ingen å bytte, og har kun servietter til bruk ved matbordet :)

Nydelige serveringsfat du har dekorert!

Ønsker deg en fin kveld, hilsen Margrethe

Jelena sa...

For en fin blogg! Masse fine servietter har du! Jeg skal oppdatere min samling, så kan vi bytte hvis du er fortsatt interessert. Hilsen, Jelena