fredag 13. mars 2009

Litt mimring…

Uff,  jeg kan jo ikke annet enn være litt flau over manglende innlegg i bloggen min. Det er liksom ikke så mye å skrive om egentlig, kan jo ikke skrive om frø, såing og jord i hvert eneste innlegg heller. Våren venter jo også på seg, så dermed kan man bare glemme å lete etter den første sneklokken, eller scilla.. Men jeg driver da med mitt om dagen, litt såing, litt gjestebud i lysthuset, som alltid er kjærkommet, og litt vanlige hverdagsting. Ja, for det er jo flest hverdager, også her i heimen.

Idag har huset blitt skuret, papegøyen har badet og mannen, ja han forbreder ski til Birke`n om 1 uke. Det diskuteres skismøring, løypestruktur og masse annet som ikke undertegnede skjønner stort av. Jeg er nemlig ingen ski-person. Jeg kastet nemlig mine treski, Trysil-Knut, på Bårlijordet etter skidagen i 6.klasse. Og det var siste skidag, og ikke minst siste gang jeg hadde ski på beina. Skidagene på ungdomskolen ble tilbrakt på pilketur, med bomullsnøre og appelsinbåt i enden. Nei, jeg skal vel ikke påstå at man var en ivrig fisker  i de tider, men det var 100 ganger bedre enn å gå på ski *ler*

Det ble visst litt mimring idag, hyggelig det også i en blogg. Faktisk må jeg trekke på smilebåndet selv når jeg tenker på både skikasting og ikke minst pilking med appelsinbåt.

Danish flag.

Jeg gleder  meg som sagt til våren, så derfor får jeg legge ut et bilde av hva som snart kommer, nemlig blomster og sol. Her er bilde av en av mine mange papaver, eller valmuer fra ifjor. Denne heter Danish flag, en fantastisk blomst!

9 kommentarer:

Miamaria sa...

Fantastisk blomst ja! Den var skikkelig kul! Helt RÅ faktisk synes jeg den var, den der. :)

Anonym sa...

Ja, du har mye fint!
Våren lar vente på seg - det er sikkert. Jeg har nå endelig fått igang drivhuset og det føles godt å komme litt igang.

GundaM sa...

Hei hei, lurer nå på om du er Eisabeth med den hagenissen i kommentarboxen jeg...?

Vel, våren ja...hvor blir den av..? Her snør det atter igjen og jeg tenkte ta noen bilder ute idag ;(

Artig x-box historie under her! Her er alle gutta online på loftet med sine flatskjermer og kompiser på eteren... Mor er nede med sin gamle tv og kikker "med hjarte på rette staden "

Ha en god helg, herlig mal du har i bloggen din forresten ;)

Hilsen fra landet sa...

Men innleggene må jo bare komme etterhvert som det passer og du har lyst! Vi venter på deg uansett vi vettu!!

Danish flag er fantastisk. Jeg hadde den (frø fra hajal) for noen år siden. Hvor gamle frø kan fungere tror du? Det har jeg lurt på, endelig kom jeg på å spørre! Er sikker på at du har svar...

Merethe sa...

Du snakker om ski og skiturer. Jeg har ikke gått på ski siden jentene var små og det begynner å bli mange år siden. Savner vel ikke det så veldig akkurat :)
Flott blomst du har bilde av. Kom på at jeg har noen valmuefrø jeg må så ... Ha en flott helg Elisabeth

Anita sa...

Hallois! Du er imponert over hva jeg kan lage, men jammen er jeg mektig imponert over alle de nydelige blomstene som du får til!!! Skulle vært en tur i drivhuset nå jeg, men tror jeg sparer det til i morgen:0) FOrresten det blir NÅ! Kos deg!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Nydelig blomst - det skal bli så koselig når en bare kan sitte ute å nyyyte sommerdagene og blomstene...
Arti den x-boks historien din, tenåringene vet nok best de... er ikke redde for å prøve heller...

Ha ei super helg...

Anonym sa...

Jag längtar också till våren! Jag har idag planterat 12 nya pelargoner, lista kommer på bloggen! Det är så underbar tid vi har framför oss nu!

Laila sa...

Danish flag er en av de jeg har frø av, fått av deg, gleder meg til å se den og de andre i hagen min. Her prøver jeg å holde igjen, men tomater og chili er i potter nå.
Har ikke egnet sted å plassere nysådd og spirer.
Siden din er forresten blitt veldig fin nå.
Ha en fortsatt fin søndag.