torsdag 26. mars 2009

Grønne gleder, og gode venner.

Grønne gleder , ja det er vel ordet som passer til dagens innlegg. Ja, for man treffer så mange hyggelige mennesker over en kopp te, og litt blomsterprat. Igår var en dag full av slike grønne gleder, først et formiddagsbesøk av min gode venninne gjennom mange år, og som attpåtil kom med verdens vakreste pelargonduk, som hun hadde sydd til meg. Kan man bli annet enn både rørt og glad, neppe! Pelargoner 09 001  Pelargoner 09 002 

Det er jo så vakkert dette stoffet, nytt av året så vidt jeg skjønner. Og kjøpt i Oslo på Kathrines Quiltestue.

Pelargoner 09 014Og når hun  t.o.m har klart å bli like pellis-frelst som undertegnede, ja da er det ingen sak. Duken  kom på i lysthuset, og idag har jeg inntatt min morgente på ny og fin duk, og sammen med pelargoner og P4 på min gamle radio. Det er ingen sak å leve da!

Dessuten kom det plantepakke igår. Denne gangen fra Hilde Gunn fra Vanse. Jeg må bare innrømme at plantepakker er nesten mer gøy en julepakker. Man kan nesten ikke få av papiret fort nok, og begynne å undersøke hva som er med av grønne skatter. Og i Hilde Gunn sin pakke var det mengder av de!!! Jeg ble vel helt ellevill da jeg avduket den ene etter den andre. Og noen t.o.m med blomster, wow!!! Stemningen sto en stund i taket. 

Pelargoner 09 004Pelargoner 09 003Idag har alle fått potter om røttene, og blitt bært med stor forsiktighet til lysthuset, ja for det er glatt på veien din, og tenk om jeg hadde falt…skrekk og gru!!

Når kvelden kom banket det et nytt besøk på døren. Anne fra Pellisnettet kom innom, første gang på besøk her, og det var utorlig hyggelig å treffes. Det er jo en av “bivirkningene” av plantegalskapen, alle de kjempehyggelige menneskene man treffer. Det ble nok en runde med te og litt og bite i i lysthuset, og praten gikk helt til mørket kom. Stiklinger fikk ny eier, og jeg håper selvsagt på mange flere slike koselige besøk.

Idag har jeg nytt solen, og dagen. Ja, for snøskyer er igjen på vei…skal et aldri ta slutt????URK!

Men jeg har hvertfall vår i lysthuset, med ny duk og nye grønne beborere, ja så jeg velger og overse både sneskyer og andre lymske værfenomener, her skal bare lykken herske!

Pelargoner 09 010

8 kommentarer:

Mari sa...

Schnasen duk da! Ikke bare pellisservietter i handelen, men pellis stoff også, ikke verst :)

Ser ut som du har fått mange fine skatter i posten. Er helt enig, en pakke fra en som er glad i planter går ofte julepakker en høg gang :)

Lene fra Lillehammer sa...

Å så heldig du er som har ei så god og snill venninne, duker var jo kjempesøt. Jeg vil tro du koser deg fælt i pellishuset ditt ja.
Jeg har fått tilbud om masse pelliser fra Hilde Gunn jeg også, jeg gleder meg som et barn, for som du sier, så finnes det ikke noe bedre enn å motta plantepakker i posten.
PS: Jeg har forresten meldt meg inn i pelargonianettet jeg også, gjorde det i går. Kjempehyggelig folk der og jeg har allerede fått tilbud om ønskestiklinger fra 2 stykker, deriblant Hilde Gunn da. Jepp Elisabeth, jeg har uten tvil blitt bitt av pellisbasillen jeg også........og det takket være bl.a. deg som har alle de lekre bildene av pelliser. Da fikk jeg virkelig smaken på det altså.
Ønsker deg en strålende aften!
PS: Jeg har forresten sendt deg mail, var for noen dager siden, jeg vet ikke om du har mottatt den jeg, men jeg lurer bl.a. på om det er noen spirer du skal ha av meg. Må holde av litt vet, i tilfelle du bl.a skal ha litt.

Merethe sa...

Så herlig duk du fikk :) Ja Elisabeht,det lysthuset ditt ser så utrolig koselig ut med blomstene som blomstrer og det gamle bordet ditt...hele pakka faktisk :) Kan nesten kjenne stemningen der inne når du forteller om besøkene og tekopper og stiklinger. Koselig å lese innleggene dine. :)

FO - 2 sa...

Du er heldig!
Og du, jeg er helt sikker på at du fortejner det! :)
Kos deg videre i flotte omgivelser.

IngunnBW sa...

Den duken var herlig, sommerlige og friske farger! Den minner meg om en jordbærduk vi hadde da jeg var barn :)

Det ser kjempekoselig ut i drivhuset ditt, man må nok bare kose seg i slike omgivelser.

Ha en flott helg, så får vi håpe nysneen forsvinner fort igjen.

Hannes hage sa...

Nydelig innlegg! God helg.

i et lite rødt hus sa...

Perfekt duk for en pelargon elsker som deg:)
Tusen takk for at du har lyst til å sende meg en stikling, jeg mailer deg adressen min:)
Ha en god helg!

Wenche sa...

Du må virkelig ha hatt en toppers dag!

Ha en riktig god helg :-)