fredag 5. september 2008

Pelargonene kommer i hus.


Dagene har blitt brukt til plantebæring.
Det er deilig å kunne gjøre det i fred og ro, og uten nattefrostspøkesle hengende over hodet sitt.
Normaltsett så pleier det å være armer og bein når Blinder`n melder om de blå gradene, men denne gangen slipper jeg det, hvertfall litt. Ja, for det er bare pelargonene som får den luksusen og komme inn, de andre (som også skal inn) må nok stå ute til det ikke går lengre.

Bl.a har jeg et par engletrompeter som er større enn meg, det skal nok bli en kamp for å f de inn i overvintringen..Håper at min gode venninne kan låne litt av kjellerboden sin til meg i år også *ler*

Noen bilder fra lysthuset nå, begynner å fylles opp sakte, men sikkert :)

Og her er hylle med mine pelargoner med tricolorfargede blader, de er jeg nok ekstra redd for ;)Og enhver pelargonoase må ha lys med pelargondecopage, dette er selvlaget :)

8 kommentarer:

fru Sandeggen sa...

Ååh, Det blir virkelig litt av en oase :)

Anita sa...

Åh! For en drøm!! Kunne godt tenkt meg å tatt med meg rødvinsglasset mitt ut der og kost meg i skinnet stearin lysene!! Utrolig fint!! Må vise det til mannen nå! Goood helg!

Demeter sa...

Jeg er stum av beundring! FLOTT FLOTT FLOTT! Bare tenk hvopr godt deter å sitte der inne omringet av pelargoner! Herlighet! :D

Hilsen fra landet sa...

Men... det har jo vært så mildt foreløpig! Jeg camperer like ved deg for tiden, da jeg har startet studier ved UiO igjen. Og det har vært milde netter.
Har gått hardt ut over pelargonene denne midlertidlige flyttingen pga studiene... men håper å arbeide meg oppover igjen!

Håper det står bra til! Nå skal jeg oppdatere meg på bloggen din. God helg!

Hilsen fra landet sa...

Må bare signere de over her jeg! ;-)

Wenche sa...

Nå ble jeg virkelig misunnelig! Du har fått det kjempekoselig i det nye lysthuset ditt (mitt drivhus ser ut som et "takras" og venter på høstrengjøringen).

Må bare istemme; et glass rødvin og en pellisbok (eller en annen bok for den saks skyld) hadde vært helt supert :-)
Wenche

Supernøtt sa...

Lysthuset ble virkelig flott! :-D

Silja sa...

Aldeles vidunderlig sted! :-)