onsdag 17. september 2008

Fugler!

Jeg er et fuglemenneske, elsker fugler i alle former og fasonger. Noen har kanskje fått med seg at jeg er den lykkelige eier av Otto, en herlig grå jakko papegøye, som både prater og ler. Han sitter og roper "mamma`s baby", og det er vel nettopp det han er *ler* Jord liker han også....Men jeg er også veldig glad i utefuglene, spurv, meis, fink ja t.o.m måker og skjære liker jeg..Og selvsagt mater jeg de, hele året, siden jeg er så glad i fuglesang og ikke minst det livet det er å ha masse småfugl på spiseplassen og i hekkene rundt huset.
Nå er det tid igjen for alle å huske på å begynne matsesongen for de små, kulda kommer, og de trenger den maten de kan . Jeg har vært å kjøpt en ny 25 kilos sekk med villfuglblanding, og en bøtte med meiseboller, så her er maten klar :) Her er noen bilder fra spiseplassen akkurat nå ;)

Travlet, som vanlig...

5 kommentarer:

Kathrine sa...

Koselig ja;-)) Mater fuglene her og, men ennå er det litt tidlig. Så er naboen over hekken kjeeempeflink til å mate. Der går det mange kg i løpet av vinteren ja.

Flott papegøye du har:-)) Har hatt undulater og en papegøye før. Nå tåler jeg ikke innefugler lenger. Så da får jeg nyte de ute:))

Merethe sa...

Det er koselig med fugler. Vi har to dvergpapegøyer og en undulat. De lager liv i huset kan man vel si. :)

Anonym sa...

Fugleliv er koselig både ute og inne. Vi hadde en veeeeldig tam undulat, men den fløy ut en vinterdag,dessverre.

Anonym sa...

Jag är också väldigt förtjust i fåglarna i trädgården. Vi har en mycket tam rödhake som följer mig och barnen varje dag när vi är ute. Den bor i vedstapeln bakom förrådet!

Fint fågelbord!

/Monica

Anita sa...

Koselig! Nå skal jeg også vinter isolere mitt drivhus, så gode tips fra en med masse erfarinng er kjækomment!! Tenkte vi skulle legge isopor i bunnen og litt opp også bobleplast oppover. Har litt gulvvarme matter som vi tenkte å bruke som varme or å holde frosten borte! Må man ha på varme så fort det blir frost eller klarer de seg med den isolasjonen så når det så vidt er minus? Lurer masse jeg nå! KOs deg!