tirsdag 23. september 2008

Nytt forum :)

Jeg har drevet og eksperimentert litt ang dette med å lage sitt eget forum. Kanskje ikke fordi det er noe stort behov for det, det finnes jo mange forum der ute, men heller fordi jeg synes det var lærerikt å prøve det. Men jeg har nå laget et forum, et plante/pelargonforum , hvor det selvsagt er like lov å bare skravle litt om alt annet også. Har dere lyst til å prøve, så velkommen skal dere være. Det er først idag jeg åpner det skikkelig :)
Så får jeg se da om det blir et monolog forum (uff håper da ikke det) hvor jeg skal snakke med med meg selv, eller om jeg klarer å få noen hyggelige mennesker inn dit. Jeg håper selvsagt på det siste, optimist som jeg er ;)
Her er hvertfall linken, for de som har lyst :) http://www.dittnettsted.com/diskusjon/index.php?mforum=pelargoniumoase
Velkommen skal dere være!
(skulle det være noen problemer evt med regitrering så gi meg beskjed)

Ellers så har jeg startet med mine duftere idag, plukker de rene og fine, noen må ha en omgang med litt grønnsåpe, og noen har blitt klippet ned til nye stiklinger. Planen er at de skal i det gamle drivhuset, sammen med stiklingene jeg tar og nye frøplanter til våren. Har lurt på om jeg muligens skal ha en dag åpen dag til våren, med litt stiklingsalg og planteprat. Vi får se ;)

Ha en flott høstdag videre folkens, solen skinner og det må vi nyte :)

9 kommentarer:

Wenche sa...

Jeg titter nok innom i løpet av kvelden tenker jeg. Må bare få kommet meg hjem fra jobben først og få gjort litt småsaker hjemme.
Vi snakkes sikkert :-)

Merethe sa...

Skal nok prøve forumet ditt en dag. Du har tid til så mye du :)

Tonerose sa...

JAA til åpen dag! ;o) ...stikker innom forumet ditt nå!

Min Verden sa...

Jeg kommer på åpen dag til våren. Garantert. Da er sikkert mine pelargonium døde :( De står og gulner i gangen. Det er litt lite lys der. Får forsøke å kjøpe et plantelys til kjellerrommet. Da går det kanskje bedre, hvis jeg husker å vanne :) Ja, ja - pelargoniumstedet ser fint ut! Koser du deg i lysthuset ditt? Har ordnet med stokkrosefrø i dag, så nå er de på vei. Jeg vet ikke hvordan det blir med de vaniljehvite blomkarsene. Det ser ut som om "noen" har spist på dem. Alså, mine venner rådyrene har vært her igjen. Vi får se! Vi "ses" H.

Supernøtt sa...

Hurra for nytt forum! Jeg registrerte meg umiddelbart, for dette vil jeg ikke gå glipp av :-D Men jeg får ikke til å lage innlegg, da blir jeg spurt om brukernavn og passord, selv om jeg allerede er innlogget. Registrerte meg som Supernøtt. Hvis du har noen tips på hva jeg gjør galt, send dem gjerne til vriddrett@hotmail.com

Elisabeth sa...

Nå tror jeg det skal være iorden igjen. Har laget en velkomsttråd til deg, prøv å se om det går nå :)

Anonym sa...

Ja, visst var buketten jättefin, roligt att sätta en kronärtskocka i mitten av den - heter det kronärtskocka även på norska tro? =)

Om du vill kika på vårt hus kan du göra det på husbloggen på http://lannestock.blogg.se där vi har massor med foton från renoveringen vi håller på med!

Demeter sa...

Selvfølgelig skal jeg melde meg inn på forumet ditt! :D

Du har fått en utfordring av meg på bloggen min:) Det er helt frivillig selvsagt:)

Anonym sa...

Så koselig blogg du har. Har lagt deg til i blogglista mi. Mvh. Solbomst/Robina. :o)