lørdag 20. september 2008

Loppisfunn!!

Jeg har jo nevnt det før, men jeg er altså en uhelbredelig loppisfan..jeg elsker å gå å titte på krim og krams, og kommer alltid hjem med noen MÅ-HA ting, selv om jeg selvsagt ikke skal ha noe før jeg drar..*ler*


Idag har det vært den store loppemarkeddagen her i omegn, og jammen fant jeg meg noe fint idag også.


En pute til mitt lysthus

En liten søt telysholder, og den satt merkelappen på, så den var helt ny..2 stk ampler Også til "rosinen i pølsa", en primselampett som også kan brukes til stearinlys,,ja den måtte jeg bare ha...og prisen..10 kr!!!!!Da er det gøy å handle..Videre fant jeg 2 stk store såkasser som skal brukes til våren. Den ene av de var med vanningsmatte og endel andre finesser..nesten ikke brukt den heller. Også fant jeg siste armaturet jeg manglet til lyshuset og nydelig blondeduk til bordet i lysthuset. Ikke minst fant jeg diger rottebur til en kompis av junior, hadde lovet å titte etter om jeg fant ;). Og en kystall Kosta boda bolle, også til 10 kr..


Litt av noen varp!


I lysthuset modens sitronene mine nå, gleder meg til å plukke den første snart

Også slår det meg stadig hvor vakre mine pelargonblomster er noen ganger, de er som små kunstverk bare se selv...

13 kommentarer:

Fru Dart sa...

Ja det var noen flotte skatter du hadde funnet. Liker også å gå på loppis. Men nå er det en stund siden sist.
Pelargonblomstene dine er virkelig kunstverk. Nydelige!

Vivishagerom sa...

Kjempe lekkre pelliser. Det er jo et kunstverk. Jeg er ikke så flink til å gå på loppis, men skjønner etterhvert at jeg har gått klipp av mye fint, kanskje ? Tar meg en tur neste gang det er på Lillehammer.
Ha en fin søndag.

Anonym sa...

Du har gjort noen kupp, ser jeg. Skal du ikke blogge resten av funnene dine også *nyskjerrig, moi?*
Jeg liker også å gå på loppis og man blir jo litt dreven etterhvert og veldig selektiv på hva man bare må ha. Pelargoniumm er nydelige. Jeg har noen få selv også og elsker dem for de gir meg så gode minner om min farmor. Har tatt de inn i drivhuset nå så ikke plutselig nattefrost skal få ødelegge.

Hilsen fra landet sa...

Så at det var loppemarked på Gjettum i går - dersom jeg hadde dratt så kanskje jeg hadde kapret noe av dette før deg... ;-)

Miamaria sa...

Ja det er artig å gå på loppis - dette var virkelig storfangst!

Mokki sa...

Så flink du har vært til å finne bra ting. Jeg er ikke noe loppismenneske, selv om jeg klarer å fylle hus og garasje med masse greier lell :)

De pellisene var utrolig nydelige, mulig jeg må ut på stiklingsfrierferd til våren (alle mine har avgått ved døden - driver livberging på en eneste stakkar...)

Tonerose sa...

Jammen var du heldig med fangsten! ...sukk, nå drømmer jeg om lysthus/drivhus.. Ditt er jo helt vidunderlig!! ;o) Vakre pelargonia forresten!!

Laila sa...

Morro med loppis når man finner så mye fint, er forresten morro uansett. Pelargoniaene dine er nydelige.
Ha en fortsatt fin søndag

Unknown sa...

Ikke sant det er ren lykke rus, når man har funnet sånne skatter som de lysestakene???De var lekre.

Bestefars Verksted. sa...

Så heldig du var,skikkelig fine loppisfunn,elsker jo å gå på sånne steder,jeg også !!! Og så er jeg veldig glad i fugler,og det ser jeg at du også er...så koselig !!! Har kost meg her inne,jeg !!!

Linda sa...

Hei!Ja,det er morro med loppemarked
og bruktbutikker.Skal si du fant mye flott.Nydelige blomster,å så flotte sitroner.Du lager kanskje
Lemon Curd,tror jeg det heter,er veldig godt på nybakt brød.
Ha en fin søndag!Hilsen Linda :))

Berit T sa...

Hei på deg.
Snakk om å være heldig, men det har du vært. Og sånne slike priser da!!! Hadde blitt helt tussete jeg... Har visst aldri funne noe slikt her på disse kanter, føler det meste er blit veldig dyrt. På Fretex er det blitt helt ekstremt, litt under antikvitetshandlerene.

Og de blomstene var nydelige, spesielt den mørke. Pleier å ha de skarp rosa om sommeren. Min bestemor hadde slike inne, og det jeg minnes best er lukten som var litt streng...

Ha en fin ny uke.

Min Verden sa...

Nei nå var det så lenge siden jeg hadde vært her og jeg ble rent forskrekket over hvor mye du har lagt inn siden sist :) Fine ting. Det er jo litt gøy å handle når det ikke koster skjorta og buksa med... Ha en fin uke. Klem Hanne