lørdag 6. september 2008

Hva synes dere?

Jeg får nesten spørre dere da om hvilket bord jeg skal ha i lysthuset mitt ;)Har vært på loftet og funnet frem litt arvegods. Bordet er nesten 100 år gammelt, fra min pappas barndomshjem. Det er utslagsbord, så det er 2 klaffer som man kan sette på. Stolene er også gamle stoler, ikke riktig så gamle, men også fra pappas barndomshjem.
Her er bilde av det:

Det andre er et vanlig hagebord, hvitlakket metall, kjøpt på IKEA. Enkelt og greit, og har fordelen ved å være rundt.


Her er det:

Så er spørmålet da, hva synes dere er finest? Det gamle, eller det nye ;)
Tenkte jeg skulle trekke et av innleggene, og belønnet det med en liten frø overraskelse.
Så kom igjen, fortel hva dere synes :)

20 kommentarer:

Demeter sa...

Egentlig likte jeg begge to. Ja for en hjelp! Hihihi! Men, jeg synes det runde tok minst plass da. Lykke til med utvelgelsen :D

frøstjerne sa...

Det var vanskelig, for det runde passer best i fasongen, men det firkantede var så ekstra fint i seg selv. Tror jeg lander på det runde likevel :)

Anonym sa...

Det gamle, det stor liksom i stil til pellisene ;-)

fru Sandeggen sa...

Det runde!
Siden drivhuset ditt er mangekantet, vil det runde bordet virke mere smidig enn det firkantede. (som føvrig var veldig fint..)

Merethe sa...

Når jeg tenker på at det firkantede bordet er arvegods fra din pappas hjem så er jeg ikke i tvil. Jeg hadde valgt det gamle.
Det oser av nostalgi,minner, følelser. Tenke seg til å kunne bruke det på et av dine yndlings steder :) Det var nyyydelig!!
OG hva gjør det at det ikke er rundt??

heidi sa...

Jeg ville nok gått for sjel og sjarm og valgt det gamle arvede bordet. Minner og historie må man hygge seg med vet du....

Min Verden sa...

Gått til sida - jeg er så misunnelig at jeg blir helt grå i ansiktet... Det er kjempefint. Helt vanvittig bra! ÅÅÅ! Det runde likte jeg best, passa i formen, selv om det firkantede var finere. Å,som du komme til å kose deg der. Jeg har lagt inn en award til deg hos meg. Hanne

Anonym sa...

Det första gamla bordet!!!
För eftersom du kan ha iläggskivor blir det perfekt till dina middagar i ditt nya lusthus, då behövs det plats till tallrikar och levande ljus och så du vet :-) Talar bara av erfarenhet, vi använder vårt drivhus som uterum att sitta och njuta under infravärmen även vintertid.

Anonym sa...

Du, gratulerer så masse med nytt ferdig drivhus, med gardiner og planter og alt! her har det skjedd litt de siste dagene!
Sånn ut fra bildene så ser det runde med de runde stolene finere ut. Men det viktigeste er hvordan dette føles for deg i rommet. Er det greit å komme rundt? Hvilken stoler er gode å sitte på? Minner og nostalgi må også med i beregningen.

Begge bordene ser fine ut, velg det du har magefølelese for :D

Anonym sa...

Självklart ska du ta det gamla ärvda slagbordet!! Jättefint! Det är härligt med arvegods - de skänker en lite förankring i familjehistorian sådär i vardagen.

Din pelargonblogg besöker jag ofta - väldigt fina bilder!!

/Monica

Anonym sa...

Jeg ville valgt nostalgien og ikke det praktisk runde. Ikeabordet har "alle", men det unike gamle er det ikke mange som kan skryte av. Lykke til med valget - det er sikkert ikke lett.

M.E.V. foto sa...

Hei!

Det gamle bordet er nydelig, men syns det runde passer best her:)

Laila sa...

Er nok enig med de som sier det runde, det gamle vil nok passe bedre i mitt, som skal bygges av smårutete vinduer, he he.

Anonym sa...

Jeg synes det gamle er finest (fordi jeg liker gamle ting som har sjel og en historie), men det kan kanskje bli ødelagt av å stå der hvis det er fuktig som det ofte kan være i et drivhus/lysthus.

Derfor ville jeg heller valgt det nye, runde i metall. Det passer fint i formen til huset også.

Wenche sa...

De passer jo så fint til lysthuset begge to. Det runde passer best til formen på huset og er sikkert mest praktisk, men så er det minnene og nostalgien da ....

Kudi sa...

Det ble for vanskelig *forholder meg stille*
Veldig fine bord, begge to! :D

Marie sa...

Fint ikeabordet, men det slår ikkje det som er arva!

Anonym sa...

Wow - så flott det ble! Romantiskt og girly.

Det runde synes jeg passer best - både til huset og hyllene.

Anonym sa...

Hei! Det arvede bordet var nydelig! Nostalgi lagt til side: I dette tilfellet synes jeg imidlertid det passet best med et rundt bord, mht drivhusets fasong. Med det runde bordet unngår du det bruddet som oppstår med et firkantet bord, og totalinntrykket blir mer helhetlig.

Vi gleder oss til å komme på besøk!

Klem fra Sulvis og lillesnupp!

Anonym sa...

Det gamle helt klart. Det er noe med det som har en historie bak. Jeg er sikker på at det er en historie bak hver eneste pellis du haar og da må nesten møblene mastche det synes jeg:)

Klem