onsdag 3. september 2008

Gardinene måtte jo prøves....
Jeg hadde jo egentlig bestemt meg da..at ikke gardinene skulle opp før til våren, men jeg regner med at de fleste kjenner seg igjen i denne "må jeg bare gjøre nå" følelsen..

Uansett..jeg måtte bare gjøre det nå, prøve hvordan det ble, og dessuten som jeg sa til mannen også, det er jo ikke bobleplast tid ennå *ler*

Det ble et helt annet hus da gardinene kom opp, mye mer intimt og romantisk, akkurat slik jeg vil ha det. Og noen pelliser fikk også komme inn, og flere skal det bli utover i disse dagene. Det er så deilig å kunne bære inn nå, og ikke stresse seg halvt hjel den den dagen det plutselig meldes nattefrost.

Jeg har ikke fått prøvd mitt gamle bord ennå, må ryddes ut, fra garasjen, men jeg er usikker på om det vil passe siden det er firkantet..hmm Men det har utrolig vakre dreide ben da..vel jeg får prøve å se. Kanskje jeg legger ut bilder og spør dere ;)


Men nå ser det slik ut foreløpig, jeg kjenner pyntetrangen tar meg, og snart komme min store steinengel inn, og sommerfugl jeg fikk av Laila er allerede på plass :)

12 kommentarer:

Kathrine sa...

Flott da:-)) Og du, alle pellisstiklingene jeg fikk av deg, står grønne og fine i pottene. Herlig. Men såå fint hus som dine har fått, får nok neppe mine...

Gamle bord er alltid flott! Jeg har dilla på gamle bord, men helt umulig å samle på pga plassen. Men jeg har mange likevel, i hvert et hjørne og ledig plass står bord. Runde, avlange, firkanta, høye, lave, malt eller trehvitt. Det gamleste og flotteste er over trehundre år! Det er spisebordet vårt laget av to planker og malt med hudlim og pigmentpulver. Fra 1700-tallet.Et bord med sjel.
Nå skriver jeg meg helt bort her. Skal bli gøy å se ditt.


(har sneket meg til å låne dataen til mannen min. Tar sikkert tid med den andre)

Unknown sa...

Guri så lekkert!!!!

Laila sa...

Dette blir kjempefint og s� god plass, jeg skal bygge meg et av leca og gamle vinduer men det blir ikke s� stort. Glad for at du likte sommerfuglen.

Mita`s hjørne sa...

Himmel å hav... dette ble jo utrolig flott da - romantisk...
Å jo du, dette kjenner jeg igjen - kan ikke vente med å henge opp o.l... MÅ jo gjøre det STRAKS... må jo se hvor dan det BLIR...
Her blir det nok mange koselige dager i lysthuset...

Ha en koselig dag og uke...

Monica Therese sa...

Ååh,så pent det ble da,jeg er sååå misunnelig =)

Merethe sa...

Så flott et hus!! Det gjorde seg veldig med de gardinene. Koselig å lese bloggen din. Ofte innom. :)

Vivishagerom sa...

Så fint og koselig drivhuset dit ble. Der vil du trives tenker jeg.

Anne-Berit sa...

Åå,så nydelig det ble.Gardinene måtte prøves,klart det.Du får nok mange kosestunder der.Takk for hilsen.Ha en flott dag,og helg!

Anonym sa...

ai-ai-ai, der kan man trives!!

janne - kathrine sa...

Hi, hi - det er rart med det...
Leste det forrige innlegget ditt og da hørtes du så snusfornuftig ut da du fortalte at gardinene ikke skulle opp før neste vår ;-)

Ble veldig fint da! Skal bli spennende å se når du får på plass de andre tingene dine også.

Og når det gjelder garasjesalget, så er det bare å ta en liten tur det vet du. Det skulle visstnok være et loppemarket (arrangert av en skole tror jeg) i området også til helgen, så da blir det jo mye å kikke på ;-)

Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Anonym sa...

Så flott drivhuset vart med møblar og plantar! Tenk å sitte her med ei god bok og ein kopp nytrekt kaffi, medan haustregnet trommar på taket *drømmer*

Pulsatilla sa...

Å så fint det ble! tenk å sitte der med en tekopp, du... Skjønner godt at du måtte ha på plass gardinene lit tnå i høst også. Det er da lenge til bobleplasten må på plass, er det ikke?