lørdag 27. september 2008

Blomstrete romantikk ;)

Uka bare fyker avsted, det er nemlig travle dager nå om høsten. Drivhus( mitt gamle) skal tømmes og isoleres, teppe skal legges, planter skal inn, knoller skal opp, og løker skal ned. I det hele tatt, det er noe å fylle opp de fleste av døgnets timer med.

Enda hyggelig overraskelse i posten kom også her i slutten av uka, Hanne Min verden hadde sendt frø av stokkroser og et vakkert kort, tusen tusen takk *klem*
Ellers så er drivhuset nå ferdig polstret..mangler bare teppe, så er det klart for alle dufterne, etterhvert stiklingsplanter og frøplanter. Skal blir deilig å få det iorden, dufterne står nemlig ute ennå, heldigvis under taket, men kulda kan komme fort og brått på nå.
Akkurat nå står det endel chiliplanter som jeg ikke vet helt om skal på komposten eller ei..vi får se.

I lysthuset har all belysningen kommet opp, alle hyllene har fått lystoffarmatur over seg, men i midten har jeg hengt en liten koselig lykt fylt med lyslynge som går på batteri fra IKEA. Veldig greit å ha det på batteri, for all annen belysning gåt på timer, så når kl er 20.30, ja da er det plutselig mørkt.. Også synes jeg det ble litt koselig også med lysslynge med lysende blomster på ;)


Etter mitt loppisraid forrige helg fant jeg også noen blomstrete gardiner, jeg bare elsker blomstrete stoff, det minner meg om min mormor , som hadde mase av den type stoff. Dessuten var det også mye av det i mitt barndomshjem, så det er lune minner med slike mønstre. Uansett, det ble kjøpt, og med litt omsying, ja så henger de nå på vårt soverom. Litt blomstrete romantikk blir aldri feil ;)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Oj så lekkert!! Jeg må få polstret drivhuset jeg også snart.

Min Verden sa...

Jeg er såååå grønn av misunnelse på det lysthuset. Jeg har stella litt med mine pelargonium og bestilt en bok jeg så du anbefalte (et eller annet sted). Koselig at jeg omsider fikk sendt frøene :D. Ellers oppdaget jeg til min forskrekkelse at du ikke lå på listen min over blogger jeg leser, men nå er du inne på bloggrullen min :) Ha en fin uke. Hanne