lørdag 16. august 2008

Prosjektet har startet ;)

Tusen tusen takk for alle de koselig kommentarene dere postet i mitt forrige innlegg. Mamma kan jo ikke bli stoltere, men min datter synes dette var veldig koselig å få så mange positive tilbakemeldinger. Ser noen spurte også om hvor gammel hun er, hun er "bare" 15 år ;)Jeg var så heldig at jeg fikk 2 oxalisknoller fra en pelargonvenn nordfra i våres . Den ene oxalis siliquosa `red velvet`har blomstret i hele sommer med utrolige vakre gule blomster.
Mens den andre Oxalis corymbosa, har latt vente på seg. Og jeg har tålmodig ventet og ventet..og ventet, og nesten gitt opp da denne

plutselig dukket opp. Og jammen var den verd å vente på..
Mye skjer i heimen om dagen, blandt annet er dette hjørnet ryddet, for her kommer noe som jeg har ønsket meg lenge. Jeg drøyer vel litt til med å si mer, dere får bare følge med ;) Før bilde..

Og etter...;)

5 kommentarer:

Jonna sa...

Du har laget en hule!
Nå er jeg spent- redskapsskjul, lysthus, dam...?
Oxalisene dine er fine, den gule har jeg aldri sett før, kjempesøt!
Ha en strålende helg.

Hilsen fra landet sa...

Følger spent med selvsagt.... og vil gjerne få sagt at datteren din har et stort talent - håper hun får anledning til å utvikle dette videre. Hun har en svært moden strek og et fantastisk uttrykk!

Anonym sa...

Oxalis corymbosa var supersøt. Nydelig blomst og bladverk!

Jeg tipper på drivhus jeg :D

Min Verden sa...

Bare 15 finnes ikke.... ;) 15 år - straks helt voksen! jeg blir helt matt når jeg tenker på at min er 12 alt. Hun ble jo akkurat født, husker alt som om det var tre dager siden.. Akk ja sann. Flotte Oxalis. Jeg har en og den sturer. Tror den ikke liker mye sol og mye regn. Må ha bare litt av hver. Må flytte den! Hanne

Anita sa...

Trodde du skulle få nytt drivhus jeg, men?? Oxalisene dine er sååå fine! Trodde min eneste døde i vinter så jeg kastet den på komposten, men plustelig en dag blomstret det sååå fint der:o) Nå står den i en krukke på terasse trappen! Kos deg med hagen!! Klemmer!