lørdag 1. desember 2007

Dagens status.

Litt hektisk om dagen, maleren er på plass (skal male ene stua), og i den anledning blir det gjerne både jobb og kaos når ting skal pakkes og flyttes. Men nå er det uansett pakket bort, og man kan senke skuldrene hvertfall så lenge malejobben pågår..Og etterpå skal jo alt på plass igjen *ler*

Adventskalender er også hengt opp, langt på natt ble det, men godt når det er gjort.

Iår får herren ølkalender *ler enda mer* snor som man kan trekke i så det kommer en øl frem fra pakken pr dag. Spent på å se hvordan det slår an.

Ungene har fått fylt sine kalendere, en gave fra mommo, som hun har sydd til de før hun døde. Like kjært å ta frem hvert eneste år.

Nå er jeg klar for advent!

4 kommentarer:

Anita sa...

Øl kalender er jo såå kuult da!! Og hva slags kalender har han laget til deg?? Rødvin, Interiørblad/ukeblad og stæsj kalender *ler*!! Tenkte meg det ja!!! Lykke til videre med oppussingen!

Klem Anita

Elisabeth sa...

Nei, jeg er vel den eneste som ikke får kalender her i heimen..*ler*
Mannfolk og butikker vet du ;) hvertfall har min mann nevrose for butikker, særlig før jul. (han er vel ikke alene om det..)

Hilsen fra landet sa...

Kalender er et "must"! Moro med slike kreative da! Barna mine har overtatt en jeg fikk av tanten min da jeg var liten. Koselig med ting som går i arv.
Har tenkt til å kjøpe flax-kalender til mannen.... han har alltid tro på at han skal vinne!

Monica Therese sa...

Så flott kalender din mommo har sydd,syntes den var vakker =) på mer enn en måte!!